Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Σε ανακαίνιση των ανοιχτών αθλητικών κέντρων προχωρά ο Δήμος Ηρακλείου

Στο σημαντικό, όσο και απαραίτητο έργο της ανακαίνισης των ανοιχτών δημοτικών αθλητικών κέντρων θα προχωρήσει το προσεχές διάστημα ο Δήμος Ηρακλείου.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 20 Ιουνίου εγκρίθηκε ποσό ύψους 610.000 ευρώ για τον συγκεκριμένο σκοπό και σύντομα αναμένεται να βγει στον αέρα ο σχετικός διαγωνισμός. Για την μελέτη, η οποία καταγράφει λεπτομερώς όλες τις ανάγκες που υπάρχουν στα ανοιχτά αθλητικά κέντρα της πόλης, συνεργάστηκαν η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και η Ανάπτυξη Αθλητισμού Α.Ε. ΟΤΑ.


Πρόκειται για μια παρέμβαση που εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια της δημοτικής αρχής, να ενισχυθεί ο μαζικός αθλητισμός σε όλες τις περιοχές της περιφέρειας του Δήμου αλλά και να αντιμετωπιστεί το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης συντηρήσεως των υποδομών της πόλεως.
Αξίζει να σημειωθεί ότι χώροι όπως το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Φορτέτσας έχουν γίνει επανειλημμένως αντικείμενο βανδαλισμών. Ο πιο πρόσφατος βανδαλισμός προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο συγκεκριμένο Κέντρο, οι οποίες θα αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατόν.
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός δήλωσε σχετικά: «Αφού πρώτα καταγράψαμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ανοιχτά αθλητικά κέντρα της πόλης, κάτι που είχε να γίνει πολλά χρόνια, προχωράμε στο επόμενο βήμα που είναι η ανακαίνισή τους. Θέλουμε να προσφέρουμε αξιοπρεπείς αθλητικούς χώρους στους δημότες, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη της άθλησης σε κάθε γειτονιά».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Στο Τσαλικάκι βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας
Στο Γάζι ο Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Tο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου .............