Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Η Aqua Vista Hotels προωθεί τον αθλητικό τουρισμό στην Κίμωλο

Με τη φετινή σεζόν να έχει ξεκινήσει δυναμικά, η Aqua Vista Hotels συνεχίζει να δίνει ισχυρό “παρών” σε όλες τις πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και του κλάδου της φιλοξενίας. Πρόσφατο παράδειγμα της δέσμευσης του Ομίλου σε αυτή τη φιλοσοφία αποτελεί η επίσκεψη στελεχών της Aqua Vista Hotels στην Κίμωλο το περασμένο Σαββατοκύριακο, για να συμμετάσχουν σε workshop σχετικά με τον θετικό αντίκτυπο του αθλητικού τουρισμού στον τομέα της φιλοξενίας στα ελληνικά νησιά. Η επιτυχημένη ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Ιουνίου στο πλαίσιο του πρώτου Kimolos Trail με τη συνεργασία του Cyclades Trail Cup 2018, gold media sponsor το Greek Travel Pages και υπό την αιγίδα του Δήμου ΚιμώλουΗ κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, που συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως ομιλήτρια, μοιράστηκε με τους παρευρισκομένους την εμπειρία του Ομίλου σχετικά με τον τρόπο που οι ξενοδόχοι μπορούν να επωφεληθούν από τις συγκεκριμένες δημοφιλείς αθλητικές εκδηλώσεις. Μιλώντας σχετικά με το θέμα του workshop “Cyclades Trail Cup: Διαχείριση, online επικοινωνία και Marketing για αναβάθμιση & αύξηση κρατήσεων”, η κυρία Ματζουράνη επεσήμανε τη σημασία του Kimolos Trail για την επέκταση της τουριστικής περιόδου για το νησί. Με τον αγώνα να προσελκύει μια συγκεκριμένη κατηγορία επισκεπτών, μοιράστηκε την τεχνογνωσία της Aqua Vista Hotels για τους τρόπους με τους οποίους τα ξενοδοχεία μπορούν να προχωρήσουν στην κατάλληλη προετοιμασία και στη συνέχεια στην αποτελεσματική διαχείριση της διαμονής των αθλητών. Το κοινό έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σχετικά με τη στρατηγική του Ομίλου για την αύξηση και αναβάθμιση των κρατήσεων μέσω online εργαλείων και ενεργειών μάρκετινγκ. Η ενθουσιώδης ανταπόκριση των παρευρισκομένων οδήγησε σε μια εποικοδομητική συζήτηση, η οποία έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα του πώς η Aqua Vista Hotels μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά προς αυτούς. 


Όχι μόνο έμαθαν πως θα επιτύχουν μεγαλύτερη πληρότητα, αλλά και πώς μπορούν να επωφεληθούν
από ανάλογες αθλητικές εκδηλώσεις για την ανάδειξη του νησιού ως all year round προορισμού.

Στο πλαίσιο της ημερίδας η κυρία Σοφία Ματζουράνη δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε για μια ακόμη φορά σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία, μέσω της οποίας μπορούμε να βοηθήσουμε τους ντόπιους ξενοδόχους στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Στις μέρες μας όλο και περισσότερα αθλητικά events πραγματοποιούνται στα νησιά, προσελκύοντας σημαντικό αριθμό συμμετεχόντων αλλά και απλών θεατών. Η Aqua Vista Hotels είναι πάντα πρόθυμη να προσφέρει στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της φιλοξενίας τα εργαλεία και την τεχνογνωσία που χρειάζονται για να εκμεταλλευτούν αυτές τις ευκαιρίες και να αυξήσουν τις κρατήσεις ακόμη και κατά τη low season”.

Περισσότερα για την Aqua Vista Hotels
Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό con-cept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.
Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............