Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

8η εθελοντική αιμοδοσία του τη Πέμπτη 7 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στη ΧερσόνησοΟ Φιλωνίδειος πολιτιστικός και Εξωραιστικος σύλλογος Χερσονήσου διοργανώνει την 8η εθελοντική αιμοδοσία του τη Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 και ώρες 9.00 - 13.00 στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστριας στη Χερσόνησο.
Για άλλη μια φορά τα μέλη Δ.Σ. του συλλόγου καλούν τους πολίτες της Χερσονήσου να δώσουν δυναμικό παρόν ώστε να μη λείψει από κανέναν ασθενή το πολύτιμο αυτό συστατικό για τη ζωή.


Οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να έχουν μαζί τον ΑΜΚΑ τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.Επίσης θα εκδοθούν νέες ταυτότητες εθελοντών αιμοδοσίας για αυτό σας παρακαλούμε να διαθέτετε μια έγχρωμη φωτογραφία ταυτότητας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Το Δ Σ του συλλόγου
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το κορίτσι που το έλεγαν Ελιά - Η Χριστίνα του Ωνάση στο Ηρακλείο - Ο λόφος Καστρί ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............