Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Πεντακάθαρη η θάλασσα της Αμμουδάρας με 5 γαλάζιες σημαίες στην μεγάλη παραλία

Στην εκδήλωση έπαρσης της Γαλάζιας Σημαίας στο ξενοδοχείο Apollonia παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Δημήτρη Τζεδάκη, Άρη Σαλούστρο και Μανώλη Παπαδομανωλάκη, τη Δημοτική Σύμβουλο Άννα Φραντζεσκάκη, τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό και το μέλος του Τ.Σ. Αγαθή Μίχου – Καλλέργη.


Η Γαλάζια Σημαία του ξενοδοχείου ήρθε από την θάλασσα, με μικρούς και μεγάλους λουόμενους, αλλά και τα παιδιά από το νηπιαγωγείο «Τα Μελισσάκια μας» να την υποδέχονται με χειροκροτήματα και την Ελληνική σημαία στα χέρια. Η Διεύθυνση, τα στελέχη και το προσωπικό του ξενοδοχείου ύψωσαν την Γαλάζια Σημαία στην ακτή την ώρα που οι ξένοι επισκέπτες του πολυτελούς ξενοδοχείου αποθανάτιζαν τις στιγμές και διαφήμιζαν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα την Αμμουδάρα, σε όλο τον κόσμο.


Αξίζει να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη σημαία είναι η πέμπτη που θα κυματίζει εφέτος στην μεγάλη και πανέμορφη παραλία της Αμμουδάρας – και έβδομη για το Δήμο Μαλεβιζίου – κάτι που αποδεικνύει περίτρανα την καθαρότητα των νερών και της ακτής, αφού οι έλεγχοι από τον αρμόδιο φορέα πιστοποίησης, είναι εξονυχιστικοί και διαρκείς. Γαλάζια σημαία έχει απονεμηθεί σε τέσσερα ακόμα ξενοδοχεία της Αμμουδάρας, το Agapi Beach, το Candia Maris, το Santa Marina και το Atlantica Akti Zeus, καθώς και στο  Fodele Beach & Water Park Holiday Resort στο Φόδελε και στο ξενοδοχείο Athina Palace στο Μαδέ. Η Γαλάζια Σημαία

Η Γαλάζια Σημαία, απονέμεται σε οργανωμένες ακτές με βάση αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια και αποτελεί μία πρότυπη δράση για ακτές με μεγάλο αριθμό λουόμενων. Το πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε τη δεκαετία του '80 και εφαρμόζεται σε περισσότερες από 50 χώρες από το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (FEE) σε συνεργασία με τους συντονιστές των χωρών μελών του, εφαρμόζει κριτήρια βράβευσης τα οποία αναθεωρούνται και αυστηροποιούνται διαρκώς, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών στις ακτές και στις μαρίνες που βραβεύονται.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή