Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Συνεχίζονται έως τις 30 Ιουνίου οι υποβολές των συμμετοχών στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα «Κυριακή Γιορτή και Σχόλη»

Λίγες ημέρες έμειναν για την ολοκλήρωση της υποβολής των συμμετοχών στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας που προκήρυξε ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων με θέμα «Κυριακή Γιορτή και Σχόλη». Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία υποβολής λήγει το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018.
 
«Η Κυριακάτικη αργία κατακτήθηκε από το 1910, μετά από αγώνες εργαζομένων και μικρών εμποροεπαγγελματιών .
Με αφορμή την επιχειρούμενη κατάργηση της Κυριακής αργίας, καλούμε τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό να αναδείξουν την σημασία της Κυριακής αργίας στις ζωές μας και να «αποτυπώσουν» με την δική τους ευαισθησία Κυριακάτικες στιγμές και εικόνες» αναφέρει σε σημείωμα του ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων.


Όροι συμμετοχής
1. Στον διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε Έλληνας, ερασιτέχνης ή επαγγελματίας φωτογράφος, ή σπουδαστής σχολής φωτογραφίας, που ζει στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, καθώς και κάθε αλλοδαπός που κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα.
2. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει μέχρι δύο (2) φωτογραφίες, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες.
3. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή (αρχείο jpg), με όνομα αρχείου το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου και τον αύξοντα αριθμό από 01 έως 02 (για παράδειγμα eponimo_onoma_01.jpg).
4. Η μικρή πλευρά της φωτογραφίας πρέπει να έχει ελάχιστη διάσταση 1500 pixel στα 300dpi.
5. Επί της φωτογραφίας δεν πρέπει να είναι ενσωματωμένο κανένα άλλο στοιχείο (όνομα, ημερομηνία κλπ.).

Αποστολή φωτογραφιών
Οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται ψηφιακά στο mail emporikosyllogoschanion@gmail.com και θα συνοδεύονται με μικρό κείμενο που αφορά τις φωτογραφίες (μέχρι τρεις σειρές) και με στοιχεία του διαγωνιζόμενου. Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, email. (Τηλέφωνο προαιρετικά).
Τυχόν απορίες και διευκρινήσεις στο τηλέφωνο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, 2821 043028 ώρες 9:30π.μ. - 12:30μ.μ. εργάσιμες μέρες και κ. Νίκος Καμπιανάκης 6977619101 18:00-20:00 μ.μ.

Η κριτική επιτροπή
Γιάννης Κουκουράκης, Μιχάλης Καλαϊτζάκης, Νίκος Καμπιανάκης, Σάββας Κόης.

Τα βραβεία
1ο: Δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα σε γνωστό ξενοδοχείο της Σαντορίνης με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
2ο. Δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στη «Nektarios Villa», στο Μάλεμε Χανίων με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δύο μέρες αυτοκίνητο.
3ο. Δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στα Μάλια Ηρακλείου στα Olympus Studios, με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δύο μέρες αυτοκίνητο.
Σημείωση: Οι διανυχτερεύσεις αφορούν την περίοδο 10 - 30 Σεπτεμβρίου 2018 και κατόπιν συνεννόησης με τα ξενοδοχεία.

Συμπληρωματικές λεπτομέρειες
Η απονομή των βραβείων, επαίνων και διακρίσεων θα γίνει την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης των 20 έργων που θα διακριθούν (θα έχουν την υψηλότερη βαθμολογία), στις 3 Αυγούστου 2018 στον χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων - Νεώριο Μόρο, Τέρμα Ακτής Ενώσεως Ενετικό Λιμάνι Χανίων, Χανιά.
Η έκθεση των φωτογραφιών που θα διακριθούν θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 10 Αυγούστου 2018.
Πληροφορίες σχετικά θα δημοσιευτούν στον φωτογραφικό τύπο, στις ημερήσιες εφημερίδες, στα ΜΜΕ και στα e-mail όλων των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό.

Οι χορηγοί του διαγωνισμού
Ι.Ο. Χανίων
ΑΝΕΚ Lines
Blue Star Ferries
Let's Tour
Minoan Lines

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Apollonia Farm με 14 βραβεία - World Travel Market London 2018 - Από ρεκόρ σε ρεκόρ ο τουρισμός ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Ο Αλέξανδρος Λύρα ξεσηκώνει TSUNAMI- Ο καλλιτέχνης Γιάννης Χαρούλης - Άγιε Μηνά μπεγιροκαβαλάρη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Ζήρος ............. Αφιέρωμα στο χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το Καβούσι του δήμου Ιεράπετρας ............. Αρχάνες και η γύρω περιοχή της .............