Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

Ξεκινά σήμερα Παρασκευή 29 Ιουνίου το 2nd Data Workshop "Data Driven World", στο Ηράκλειο

Mε πολλές συμμετοχές διεξάγεται φέτος το2nd Data Workshop "Data Driven World",από το Σύλλογο Αποφοίτων Μεταπτυχιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Κρήτης.
Το τριήμερο συνέδριο διοργανώνεται στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε οι εργασίες της μεγάλης επιστημονικής συνάντησης ξεκινούν σήμερα Παρασκευή 29 Ιουνίου το απόγευμα και ολοκληρώνονται την Κυριακή 1 Ιουλίου.

Με απόφαση των διοργανωτών οι εγγραφές είναι δωρεάν, αλλά θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, λόγω του περιορισμένου αριθμού των διατιθεμένων θέσεων.
Στον κατάλογο των ομιλητών συμπεριλαμβάνονται καθηγητές Πανεπιστημίων, ερευνητές, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι κορυφαίων επιχειρήσεων της χώρας.
Το Συνέδριο διεξάγεται με την αιγίδα της Περιφέρειας και του Πανεπιστημίου Κρήτης, με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου και τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
ΠΗΓΗ - ΑΠΕ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............