Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

Με 12 αεροπλάνα θα επιχειρεί η Sky Express. Στόχος η διακίνηση 1 εκατ. επιβατών το 2018

Τα τρίτη συνεχή χρονιά, η Sky Express τιμήθηκε από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Αεροπορική Εταιρεία, λαμβάνοντας 2 νέα βραβεία.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΔΑΑ, προκειμένου να επιβραβεύσει τις αεροπορικές εταιρείες που κατέγραψαν την πιο επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, η Sky Express διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες.
Η αεροπορική έλαβε το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Εταιρεία μεταξύ των 10 εταιρειών που κατέγραψαν την υψηλότερη επιβατική κίνηση», καθώς και το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Εταιρεία στην αγορά εσωτερικού».
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Χάρης Μπότσαρης δήλωσε: «Οι διακρίσεις αυτές είναι σημαντικές καθώς καταδεικνύουν τη συνεχιζόμενη ανοδική πορεία της Sky Express, η οποία εξακολουθεί να ισχυροποιεί τη θέση της στην αγορά των αερομεταφορών.
Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη, μεγαλώνοντας το στόλο μας με νέα ιδιόκτητα αεροπλάνα και διευρύνοντας το δίκτυο μας με καινούρια δρομολόγια σε όλη την Ελλάδα.
Αυξάνουμε την επιβατική και τουριστική κίνηση στους 30 προορισμούς που εξυπηρετούμε σήμερα και με αυτόν τον τρόπο στηρίζουμε και ενισχύουμε την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, τις οποίες και διαρκώς αναβαθμίζουμε».
Αναφερόμενος στη χρονιά που διανύουμε, ο κ. Μπότσαρης συμπλήρωσε: «Το 2018 έχει ξεκινήσει ιδιαιτέρως θετικά. Η Sky Express θα επιχειρεί με 12 αεροπλάνα με τις συνολικές πτήσεις της εταιρείας να είναι αυξημένες κατά 70% σε σχέση με πέρυσι.
Στόχος μας παραμένει να αποτελούμε την Νο1 επιλογή των επιβατών, οι οποίοι το 2018 αναμένεται να φτάσουν το 1 εκατομμύριο».

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............