Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018

Στο Ηράκλειο το 1ο σεμινάριο επιχειρηματικότητας πάνω σε κρουαζιερόπλοιο απο 2 έως 9 Ιουλίου

Το κρουαζιερόπλοιο επιχειρηματικότητας CruiseInn συναντά το Bizrupt Lab και το επιχειρηματικό «οικοσύστημα» του Ηρακλείου!
Το CruiseInn επιστρέφει ξανά για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, 2-9 Ιουλίου, για να προσφέρει μία νέα εμπειρία ταξιδεύοντας 7 ημέρες στο Αιγαίο με την υποστήριξη της Celestyal Cruises, τη μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με έδρα την Ελλάδα.
Στην ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, διοργανωτές και συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν με το τοπικό οικοσύστημα επιχειρηματικότητας και να γνωρίσουν σημαντικούς επιχειρηματίες του νησιού που δραστηριοποιούνται στους τομείς του Τουρισμού, της Γαστρονομίας και της Τεχνολογίας.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:
10:00-10:15: Καλωσόρισμα από την ομάδα Bizrupt
10:15-10:30: Βασίλης Φραγκουλάκης, Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Aldemar Resorts

10:30-10:45: Απόλλων Φιλιππής, Πρόεδρος Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου ΟΛΗ
Το λιμάνι του Ηρακλείου είναι ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

(Αποτελεί λιμάνι πολλαπλών χρήσεων, αφού διαθέτει τμήμα ακτοπλοΐας, κρουαζιέρας & εμπορικό τμήμα, ενώ εξυπηρετεί μόνιμα περισσότερα από 100 επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη. Παράλληλα, διαθέτει χώρο ελλιμενισμού για μικρά ιδιωτικά σκάφη αναψυχής, χώρο για ναυταθλητικές δραστηριότητες και χώρους για περίπατο, χαλάρωση και ψυχαγωγία).
10:45-11:00: Δημήτριος Χαριτίδης, Πρόεδρος Tez Tour στην Ελλάδα
11:00-11:15: Γιάννης Χαραλαμπάκης, CEO Noveltech
11:15-11:40: Panel – Discussion
11:40-12:00: Coffee Break
12:00-12:15: Δημήτριος Μακρυλάκης, CEO Cretalicious.
12:15-12:30: Αγγέλα Ανθουλάκη, Co-founder, HR & Culture Manager Enartia Group of brands (Papaki & Top.Host).
12:30-12:45: Μιχάλης Τσικνάκης, CEO Cosmos Sport Founder of Cosmossport.gr
12:45-13:00: Δημήτριος Χατζηδάκης, Co-founder & CEO, Phaistos Networks:
13:00-13:30: Panel – Discussion
13:30-14:00: Παρουσίαση συμμετεχόντων και Feedback από τους ομιλητές
-Το CruiseInn αποτελεί το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που πραγματοποιείται εν πλω για επιχειρηματίες, νέους επαγγελματίες και φοιτητές στην Ελλάδα.
-Σκοπός του Bizrupt Lab είναι η ενίσχυση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας καθώς και η καλλιέργεια της επιχειρηματικής κουλτούρας και συνεργασίας στο οικοσύστημα της Κρήτης, και όχι μόνο, μέσω δράσεων όπως το το Open Coffee Heraklion & το Fuckup Nights Heraklion.


Στο Ηράκλειο το 1ο σεμινάριο επιχειρηματικότητας πάνω σε κρουαζιερόπλοιο απο 2 έως 9 Ιουλίου
ΠΡΟΣΩΠΑ Για τα Ράσα και τα Γέννια - Ο Αλέξανδρος Λύρα και ο Μότσαρτ - Ο λυράρης Στέλιος Βασιλάκης ............. ............. .............
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Οι Βρετανοί ψηφίζουν Ελλάδα - Σε άνοδο ο Κυπριακός τουρισμός - Διεθνές Επενδυτικό ενδιαφέρον ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Τα Ποδήλατα «ματρακάδες» - Η οθωμανική κρήνη του Τεκέ - Η Γέφυρα Βαρδινογιάννη, Αράδαινα ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Οδοιπορικό στα Ζωνιανά ............. Ο οικισμός Θησέας για γερά πορτοφόλια ............. Γαύδος ίσως το νησί της Καλυψώ η Ωγύγια ............. Οι Μάλλες από τα μεγαλύτερα χωριά της Κρήτης .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........