Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Συνέντευξη τύπου στο LIDO SOCCER στις 31 Μαίου με θέμα Τουρνουά Ερασιτέχνη και Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αρωγής Ερασιτεχνών και Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ηρακλείου και η Επιτροπή Διαφάνειας (Σ.Α.Ε.Π.Η.), σας καλούν στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαίου, ημέραν Πέμπτη, ώρα 14:30 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου LIDO SOCCER (περιοχή ΤΕΙ Ηρακλείου), με θέμα
«ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ».


Το Τουρνουά θα διεξαχθεί στο γήπεδο ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ (ΜΑΡΤΙΝΕΝΓΚΟ) 9 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 17:00, με τη συμμετοχή των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ΠΟΑ και επίλεκτων ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδος.
Επίσης, θα λάβουν μέρος και γυναικείες ομάδες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και του ΟΦΗ καθώς και με τη συμμετοχή γυναικών της Εθνικής Ελλάδος.
Σκοπός του Τουρνουά είναι η τοποθέτηση ακόμα δύο απινιδωτών σε γήπεδα του Ηρακλείου καθώς και η ενίσχυση του ταμείου αρωγής του Σ.Α.Ε.Π.Η.


Στην εκδήλωση θα βραβευθούν για το ήθος και την προσφορά τους στο άθλημα αθλητές, διαιτητές, δημοσιογράφοι και αθλήτριες που έλαβαν μέρος στον τελικό γυναικείου ποδοσφαίρου Λυκείων Ελλάδος και διακρίθηκαν.
Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη για την συμβολή σας στην σημαντική προσπάθεια του Συλλόγου.


Για το Δ.Σ. Για την Επιτροπή Διαφάνειας
Ο Πρόεδρος Ο Πρόεδρος

Παπαντωνάκης Μάνος Κατρινάκης Γιώργος

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............