Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

Πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Νοσηλευτικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης

Παιδεία και πολιτισμός συναντήθηκαν στην τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Νοσηλευτικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25.5.2018 στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας.

Την εκδήλωση επένδυσε καλλιτεχνικά το μουσικό σχήμα «ΙΑΜΑ» του Μουσείου Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης που απαρτίζεται από υγειονομικούς - επαγγελματίες υγείας με ιδιαίτερη αγάπη και έφεση στη μουσική. Ακολούθως, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης Δρ. Τζανάκης Νικόλαος ως επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης ανέπτυξε στους νέους επιστήμονες και μελλοντικούς επαγγελματίες υγείας ομιλία με θέμα «Η σημασία της έρευνας στις Επιστήμες Υγείας».
Το Τμήμα Νοσηλευτικής του  Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης έχει ως στόχο την προσφορά άρτιας και σύγχρονης επιστημονικής εκπαίδευσης σε φοιτητές νοσηλευτικής. Εφέτος για πρώτη φορά λειτουργεί και πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο “Προηγμένη Κλινική Πρακτική στις Επιστήμες Υγείας”, το οποίο έρχεται να καλύψει ένα υπάρχον κενό στη χώρα μας στο πεδίο της τεκμηριωμένης και σύγχρονης πρακτικής βασισμένης σε ενδείξεις.

Εικ_1: Το μουσικό σχήμα ΙΑΜΑ εν δράσει

Εικ_2: Ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης Δρ. Νικόλαος Τζανάκης, με τη Δρ. Ευριδίκη Πατελάρου, Πρόεδρο του τμήματος Νοσηλευτικής (δεξιά) και τη Δρ. Αθηνά Πατελάρου, Επικ. καθηγήτρια Νοσηλευτικής (αριστερά).

Εικ_3: Οι τραγουδιστές του σχήματος ΙΑΜΑ Δεβόρα Κεγιαδάκη (ΩΡΛ), Βασίλης Ξημέρης (ψυχίατρος) με τον Μιχάλη Ζωγραφάκη Σφακιανάκη (Λέκτορα Νοσηλευτικής).
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Έτος 1941 και οι Γερμανοί ανακαλύπτουν τον Λαβύρινθο της Μεσσαράς
Σας παρουσιάζουμε τα μνημεία της κρητικής φύσης
Κάπως έτσι μεγαλώσαμε την δεκαετία του 1970

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ