Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Νέο μηχάνημα οδοσάρωσης για την Υπηρεσία Καθαριότητας παρέλαβε ο δήμος Ηρακλείου

Με ένα νέο, υπερσύγχρονο σάρωθρο ενισχύθηκε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου. Το καινούργιο μηχάνημα οδοσάρωσης καθαρίζει δρόμους και πλατείες, πλένει και στεγνώνει μάρμαρα και λείες επιφάνειες, διαθέτει ειδική μπάρα καθαρισμού με πιστόλι για αστικό εξοπλισμό (παγκάκια, μικρούς κάδους πεζοδρόμων, μνημεία, αγάλματα, κλπ) είναι νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας euro 6, χαμηλής όχλησης, με πλάτος μόλις 1,38 , έχει ελάχιστη κατανάλωση κ.ά. 


Επιπλέον, λειτουργεί με σύστημα ανακύκλωσης νερού και οικολογικά, ακίνδυνα για το περιβάλλον, υλικά καθαρισμού. Πρόκειται για το πλέον σύγχρονο σάρωθρο που υπάρχει σήμερα. Μετά την παρουσίαση του μηχανήματος, η οποία έγινε το πρωί της Πέμπτης 31 Μαΐου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χάρης Μαμουλάκης, δήλωσε : «Ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα οδοκαθαρισμού, αναλαμβάνει υπηρεσία στην πόλη. Μας λύνει τα χέρια σε πολλά σημεία και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.


Υλοποιούμε σταθερά την εντολή του Δημάρχου Ηρακλείου για τον εκσυγχρονισμό της Υπηρεσίας Καθαριότητας και κατ΄ αυτόν τον τρόπο το Ηράκλειο αποκτά τον εξοπλισμό που έχει ανάγκη».

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............