Νέο μηχάνημα οδοσάρωσης για την Υπηρεσία Καθαριότητας παρέλαβε ο δήμος Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Νέο μηχάνημα οδοσάρωσης για την Υπηρεσία Καθαριότητας παρέλαβε ο δήμος Ηρακλείου

Με ένα νέο, υπερσύγχρονο σάρωθρο ενισχύθηκε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου. Το καινούργιο μηχάνημα οδοσάρωσης καθαρίζει δρόμους και πλατείες, πλένει και στεγνώνει μάρμαρα και λείες επιφάνειες, διαθέτει ειδική μπάρα καθαρισμού με πιστόλι για αστικό εξοπλισμό (παγκάκια, μικρούς κάδους πεζοδρόμων, μνημεία, αγάλματα, κλπ) είναι νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας euro 6, χαμηλής όχλησης, με πλάτος μόλις 1,38 , έχει ελάχιστη κατανάλωση κ.ά. 


Επιπλέον, λειτουργεί με σύστημα ανακύκλωσης νερού και οικολογικά, ακίνδυνα για το περιβάλλον, υλικά καθαρισμού. Πρόκειται για το πλέον σύγχρονο σάρωθρο που υπάρχει σήμερα. Μετά την παρουσίαση του μηχανήματος, η οποία έγινε το πρωί της Πέμπτης 31 Μαΐου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χάρης Μαμουλάκης, δήλωσε : «Ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα οδοκαθαρισμού, αναλαμβάνει υπηρεσία στην πόλη. Μας λύνει τα χέρια σε πολλά σημεία και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.


Υλοποιούμε σταθερά την εντολή του Δημάρχου Ηρακλείου για τον εκσυγχρονισμό της Υπηρεσίας Καθαριότητας και κατ΄ αυτόν τον τρόπο το Ηράκλειο αποκτά τον εξοπλισμό που έχει ανάγκη».

Post Top Ad

.............