Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου εορτάστηκε η Πρωτομαγιά στο πάρκο της Λίμνης της Αγιάς

Ώρες ξεγνοιασιάς, κοντά στη φύση, είχαν την ευκαιρία να περάσουν όλοι όσοι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, στο πάρκο της Λίμνης Αγιάς τη Δευτέρα 1 Μαΐου 2018, που διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων.
  Η κεντρική εκδήλωση ξεκίνησε στις 12.00 και πλαισιώθηκε μουσικά από τους κρητικούς καλλιτέχνες, Ηλία και Δημήτρη Βλαμάκη. To "παρών" έδωσε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, κ.α.

Επίσης, η εκδήλωση περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς από τον χορευτικό Σύλλογο της Δ.Ε. Θερίσσου Παραδοσιακή Συντροφιά Δ. Κρήτης “Ονειροκρήτες”, ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε με διάφορα δρώμενα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιάς.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η οποία είχει ελεύθερη είσοδο, τα παιδιά απασχολήθηκαν δημιουργικά με παιχνίδια, δραστηριότητες, πολλές εκπλήξεις και φουσκωτά κάστρα.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το Γερμανικό πολυβολείο στο Ταυρωνίτη - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η αρπαγή της Ευρώπης-Γη ενάλια ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ανηφορίσαμε στο χωριό Βορίτσι - Το χωριό Βρυσίδι ή Μαγκάσα - Ο ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............