Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Η Δήλωση Δημάρχου Ηρακλείου Β. Λαμπρινού για την «Παγκόσμια ημέρα της Μητέρας»

Η «Παγκόσμια ημέρα της Μητέρας», αποτελεί μια συμβολική αναγνώριση της βαρυσήμαντης προσφοράς της στην οικογένεια και στην κοινωνία.
Η μητέρα είναι το στήριγμα του ανθρώπου, από το ξεκίνημα ως το τέλος της ζωής του, ως πρόσωπο: της ανιδιοτελούς αγάπης, της στοργής, της αφοσίωσης, των αξιών που δημιουργούν τον χαρακτήρα του και καθορίζουν για πάντα την πορεία του.
Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, σε ένα κόσμο υψηλών απαιτήσεων και ασταμάτητων αλλαγών, ο ρόλος της εργαζόμενης και της μη εργαζόμενης μητέρας, είναι διαρκώς και πιο απαιτητικός. Χρειάζεται σκληρός, καθημερινός αγώνας για να αντεπεξέλθει στις ποικίλες υποχρεώσεις της.Αποτελεί χρέος της πολιτείας να ενισχύσει το έργο και την αποστολή της μητέρας μέσα στην κοινωνία, διασφαλίζοντας αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης και εργασίας σε κάθε οικογένεια.


Βασίλης Λαμπρινός
Δήμαρχος Ηρακλείου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............