Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Η Δήλωση Δημάρχου Ηρακλείου Β. Λαμπρινού για την «Παγκόσμια ημέρα της Μητέρας»

Η «Παγκόσμια ημέρα της Μητέρας», αποτελεί μια συμβολική αναγνώριση της βαρυσήμαντης προσφοράς της στην οικογένεια και στην κοινωνία.
Η μητέρα είναι το στήριγμα του ανθρώπου, από το ξεκίνημα ως το τέλος της ζωής του, ως πρόσωπο: της ανιδιοτελούς αγάπης, της στοργής, της αφοσίωσης, των αξιών που δημιουργούν τον χαρακτήρα του και καθορίζουν για πάντα την πορεία του.
Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, σε ένα κόσμο υψηλών απαιτήσεων και ασταμάτητων αλλαγών, ο ρόλος της εργαζόμενης και της μη εργαζόμενης μητέρας, είναι διαρκώς και πιο απαιτητικός. Χρειάζεται σκληρός, καθημερινός αγώνας για να αντεπεξέλθει στις ποικίλες υποχρεώσεις της.Αποτελεί χρέος της πολιτείας να ενισχύσει το έργο και την αποστολή της μητέρας μέσα στην κοινωνία, διασφαλίζοντας αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης και εργασίας σε κάθε οικογένεια.


Βασίλης Λαμπρινός
Δήμαρχος Ηρακλείου
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Μνημεία πεσόντων ηρώων και προτομές - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η τέχνη του Κοπανελιού ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ανηφορίσαμε στο χωριό Βορίτσι - Το χωριό Βρυσίδι ή Μαγκάσα - Ο ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............