Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

Με χορούς και εδέσματα υποδέχτηκαν τις πρώτες πτήσεις στην Σητεία


Προσγειώθηκαν το πρωί της Κυριακής 20 Μαίου στο αεροδρόμιο της Σητείας τα δύο πρώτα αεροσκάφη από την Γερμανία μεταφέροντας 180 και 160 αντίστοιχα επιβάτες.
Λόγω των πολλών κρατήσεων που είχαν γίνει στο αεροδρόμιο προσγειώθηκε και τρίτο αεροπλάνο με 40 επιβάτες.
Για την φετινή σεζόν πρόκειται για τις πρώτες πτήσεις από την Γερμανία οι οποίες όπως έχουμε γράψει στα πλαίσια συμφωνίας που έχει ( κλειδώσει  θα επαναλαμβάνονται τρεις πτήσεις κάθε εβδομάδα με τους επισκέπτες να διοχετεύονται στις περιοχές της επαρχίας Σητειας, του Αγίου Νικολάου και της Ιεράπετρας.
Ο δήμαρχος Σητείας κύριος Θοδωρής Πατεράκης, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σητείας κυρία Ελένη Πλατανάκη και πλήθος κόσμου σε συνδιασμό με την παρουσία του παραρτήματος Λυκείου Ελληνίδων Σητείας, υποδέχτηκαν τους τουρίστες, με παραδοσιακά εδέσματα και κρητικούς χορούς.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............