Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

50 χρόνια Γυμνάσιο Φουρφουρά με μια μεγάλη γιορτή

50 ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑ 1968-2018
Με μια μεγάλη γιορτή, την Τετάρτη 25 Ιουλίου στο Φουρφουρά, θα εορτασθεί η ιστορική επέτειος των 50 χρόνων από την ίδρυση του Γυμνασίου του χωριού! 
Μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού. Μια συνάντηση πολλών γενιών Αμαριωτών. Μια μέρα με έντονα συναισθήματα με φωτογραφικές αναμνήσεις , με ανέκδοτες ιστορίες , μια ιδιαίτερη συνάντηση σημερινών μαθητών με τους απόφοιτους με τους καθηγητές. Μια μέρα αναμνήσεων και μια βραδιά με μουσική , γλέντι , χορό.


Μια ιστορική αναδρομή στη σχολική ζωή του Αμαρίου μέσα από φωτογραφίες.
Η εκδήλωση σχεδιάζεται από μαθήτριες , μαθητές και καθηγητές που αποφοίτησαν ή υπηρέτησαν στο Γυμνάσιο Φουρφουρά.
Παρακαλούμε τους Αμαριώτες που φοίτησαν στο ιστορικό γυμνάσιο του Φουρφουρά, να μας στείλουν φωτογραφικό υλικό ή άλλο αναμνηστικό υλικό στο email: amarigreenfestival@gmail.com.


Για όσους επιθυμούν να στείλουν παλιές φωτογραφίες σε φυσική μορφή, παρακαλούμε να στείλουν email με το όνομα και το τηλέφωνο τους και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί τους. Όλες οι φωτογραφίες θα ψηφιοποιηθούν και θα επιστραφούν άμεσα στους κατόχους τους.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το Γερμανικό πολυβολείο στο Ταυρωνίτη - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η αρπαγή της Ευρώπης-Γη ενάλια ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ανηφορίσαμε στο χωριό Βορίτσι - Το χωριό Βρυσίδι ή Μαγκάσα - Ο ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............