Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης το τουρνουά πετοσφαίρισης γυναικών για την Α2 Εθνική κατηγορία

Το ειδικό τουρνουά ανόδου πετοσφαίρισης γυναικών για την Α2 Εθνική κατηγορία θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο από τις 16 έως 20 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο με την συνδιοργάνωση, Περιφέρειας Κρήτης, ΕΟΠΕ, ΕΣΠΕΚ, ΑΘΛΕΣΗ. Στους αγώνες με ελεύθερη είσοδο, θα συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες των περιφερειών της ΕΟΠΕ της Νότιας Ελλάδας, ΑΘΛΕΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (αθλητικός εκπαιδευτικός σύλλογος Ηρακλείου), ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και ΝΗΡΕΑΣ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ ΧΙΟΥ.


Σε συνέντευξη τύπου σήμερα στη Περιφέρεια ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιπρόεδρος της διοίκησης ΑΘΛΕΣΗ Στέφανος Μασέλης, ο προπονητής της ΑΘΛΕΣΗ Μανόλης Μανωλάκης, και οι αθλήτριες Νίκη Μανωλάκη και Έλλη Μανάι αναφέρθηκαν στην σημαντικότητα των αγώνων και προσκάλεσαν τον κόσμο να παρακολουθήσουν τους αγώνες.
Αναλυτικά στις δηλώσεις τους ανέφεραν:
-Νίκος Συριγωνάκης Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού:
«Για την Περιφέρεια Κρήτης αυτό το αθλητικό γεγονός είναι σημαντικό, έχει μία ιδιαίτερη βαρύτητα επιβεβαιώνοντας άλλη μία φορά ότι η Κρήτη, αποτελεί ένα εξαιρετικό και ασφαλή αθλητικό προορισμό. Ευχόμαστε στις αποστολές, στις παίκτριες της πετοσφαίρισης στα προπονητικά τιμ, στους συνοδούς, να έχουν μία καλή διαμονή στη Κρήτη, να απολαύσουν την Κρητική φιλοξενία. Προσκαλούμε τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους, να έλθουν στο κλειστό του Λίντο, η είσοδος είναι δωρεάν, και να χειροκροτήσουν τις ομάδες, τις αθλήτριες αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι μπορούμε να αναλαμβάνουμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα με εντυπωσιακά αποτελέσματα».


-Στέφανος Μασέλης Αντιπρόεδρος ΑΘΛΕΣΗ:
«Είναι πολύ σημαντικό τουρνουά, και ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία που μας έδωσε τους αγώνες για να διεξαχθούν στο νησί μας. Επίσης ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης που έμπρακτα μας στηρίζει σε όλες τις διοργανώσεις, προσκαλούμε τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες και να χειροκροτήσει την ομάδα μας».

Μανόλης Μανωλάκης προπονητής ΑΘΛΕΣΗ:
«Θα επιδιώξουμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην επόμενη κατηγορία, αναβαθμίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο τον αθλητισμό στο νησί μας. Υπάρχουν αθλήτριες για να στηρίξουν την προσπάθεια, επίσης το ενθαρρυντικό είναι, ότι, η ομάδα απαρτίζεται από νεαρές αθλήτριες που έχουν μέλλον στο άθλημα και πρέπει να τις στηρίξουμε και να ανέβουμε κατηγορία».


Οι αγώνες
1η αγωνιστική - 16 Μαΐου
ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου - ΟΦΑ Απολλώνιος 19:30
Αστέρας Αγ. Δημητρίου - ΑΣ Νηρέας17:00
Ρεπό ο Απόλλων Καλαμάτας
2η αγωνιστική - 17 Μαΐου
Απόλλων Καλαμάτας - ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου 19:30
ΟΦΑ Απολλώνιος - Αστέρας Αγ. Δημητρίου 17:00
Ρεπό ο ΑΣ Νηρέας
3η αγωνιστική - 18 Μαΐου
Αστέρας Αγ. Δημητρίου - Απόλλων Καλαμάτας 16:30
ΑΣ Νηρέας - ΟΦΑ Απολλώνιος 19:00
Ρεπό η ΑΘΛΕΣΗ
4η αγωνιστική - 19 Μαΐου
Απόλλων Καλαμάτας - ΑΣ Νηρέας 19:30
ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου - Αστέρας Αγ. Δημητρίου 17:00
Ρεπό ο ΟΦΑ Απολλώνιος
5η αγωνιστική - 20 Μαΐου
ΟΦΑ Απολλώνιος - Απόλλων Καλαμάτας 16:00
ΑΣ Νηρέας - ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου 13:00
Ρεπό ο Αστέρας Αγ. Δημητρίου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι