Παρουσιάζεται το βιβλίο της Καίτης Κουναλάκη με τον τίτλο ( Επώνυμου πορεία ) σήμερα Τρίτη 29 Μαίου στο Ηράκλειο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Παρουσιάζεται το βιβλίο της Καίτης Κουναλάκη με τον τίτλο ( Επώνυμου πορεία ) σήμερα Τρίτη 29 Μαίου στο Ηράκλειο


Παρουσιάζεται το βιβλίο της Καίτης Κουναλάκη με τον τίτλο
 ( Επώνυμου πορεία ) σήμερα Τρίτη 29 Μαίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα Καστελλάκη του εμπορικού επιμελητηρίου Ηρακλείου.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί υπο την αιγίδα του συλλόγου Συγγραφέων Λογοτεχνών Ηρακλείου.


Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο κύριος Γεώργιος Παναγιωτάκης, ιστορικός - ερευνητής - συγγραφέας, και η κυρία Αταλάντη Μιχελογιαννάκη - Καραβελάκη εκπαιδευτικός - συγγραφέας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κύριος Κωσταντίνος Καρτσάκης εκπαιδευτικός - ποιητής - συγγραφέας - πρόεδρος του συλλόγου  ΚΡΗΤΩΝ ΛΟΓΟΣ.
Ανάγνωση αποσπασμάτων θα γίνει απο την κυρία Ρένα Τζωράκη.

Αν η ψυχή ξέρει να "βλέπει" μέσα απ' τις σελίδες, τότε το βιβλίο ζωντανεύει.

Μια μεγάλη έρευνα, από το 1204 μέχρι σήμερα ,από εσωτερική ανάγκη να βρω τη θέση μας στο ιστορικό νήμα που έχουν υφάνει οι πρόγονοί μας, με απώτερο σκοπό να προσδιορίσω το νόημα της ύπαρξής μας.
Ως άνθρωποι, νιώθουμε μέρος ενός ευρύτερου συνόλου, το οποίο διερευνούμε, με σκοπό να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας. Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε χαρακτηριστικά, ταλέντα και ιδιαιτερότητες των προγόνων μας, για να βρούμε τα «πώς» και τα «γιατί» του παρόντος της δικής μας ζωής.
Η Καίτη Κουναλάκη γεννήθηκε στον Αγιο Νικόλαο του νομού Λασιθίου αλλά μεγάλωσε στο Ηράκλειο.
Εργάστηκε για 24 χρόνια σε μεγάλες εταιρίες, ενώ τα τελευταία 11 χρόνια εργάστηκε σαν ερευνήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο εργαστήριο εδαφολογίας.
Έχει δημοσιεύσει πολλές επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και έχει πάρει μέρος στην διοργάνωση πολλών συνεδρίων.
Ταξίδεψε σε Ευρώπη, Αμερική, Αφρική και συνεργάστηκε με Πανεπιστήμια του εξωτερικού.
Το βιβλίο Επώνυμου πορεία είναι η πρώτη της συγγραφική απόπειρα.
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ

Post Top Ad

.............