Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

Πραγματοποιήθηκε η 1η Πανελλήνια συνάντηση των V-Strom Greek Riders στην παραλία Κατερίνης

Το τριήμερο 28, 29 & 30 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η Πανελλήνια συνάντηση των V-Strom Greek Riders στην παραλία Κατερίνης. Μέλη από όλη την Ελλάδα ταξίδεψαν και συγκεντρώθηκαν, με σκοπό να γνωριστούν καλύτερα και να απολαύσουν μοναδικές εκδρομές.


Περισσότερες από 120 μηχανές, από Αθήνα, Κρήτη, Ήπειρο, Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη, Έβρο, Πελοπόννησο, Εύβοια και Κυκλάδες, έδωσαν ηχηρό παρών, και απόλαυσαν ένα μοναδικό τριήμερο. Η διοργάνωση της Πανελλήνιας, ήταν άρτια, απολαμβάνοντας όλοι μία αξέχαστη εκδρομή.Τα γέλια και τα «πειράγματα» μεταξύ τους, ακουγόντουσαν παντού και η διάθεση όλων παρέμεινε ακμαία, παρά τα 1.300 χλμ που είχαν να διανύσουν, για να συγκεντρωθεί αυτή η μεγάλη «οικογένεια» μαζί.Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο και περιελάμβανε επίσκεψη στο Λιτόχωρο Πιερίας για φαγητό, εκδρομή στον Πλαταμώνα, ενώ την 3η ημέρα η μοτοπαρέα επισκέφτηκε την Θεσσαλονίκη και απήλαυσαν την μοναδική φιλοξενία του παραρτήματος της ομάδας, «North V-Strom Greek Riders», με περιήγηση στον Λευκό Πύργο, στα Κάστρα και την Άνω Πόλη, όπου κατέληξαν για φαγητό.Όλοι αναχώρησαν με γεμάτη την καρδιά και όμορφα συναισθήματα για αυτή την μοναδική εμπειρία, που για τρεις ημέρες όλη η Ελλάδα, ενώθηκε και έγινε μία μεγάλη «οικογένεια», εκμηδενίζοντας τις χιλιομετρικές αποστάσεις που τους χωρίζουν.

Το επόμενο ραντεβού για την 2η Πανελλήνια συνάντηση των V-Strom Greek Riders, έχει ήδη δοθεί με προορισμό αυτή την φορά την Κρήτη.


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............