Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Στο Παγκόσμιο συνέδριο αεροπορικών εταιριών της TUI o Δήμος Ηρακλείου

Ο Δήμος Ηρακλείου συμμετείχε στον 14ο Παγκόσμιο συνέδριο των αεροπορικών εταιριών της ΤUI, του μεγαλύτερου τουριστικού Οργανισμού στον κόσμο, που διεξήχθη στη Ρόδο στις 26 & 27 Απριλίου 2018 σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου.
Ο τουριστικός Οργανισμός, μόνο στην Ευρώπη διαθέτει 3 κέντρα επιχειρήσεων, 150 περίπου αεροσκάφη, 16 κρουαζιερόπλοια, δεκάδες ξενοδοχεία και πάνω από 50.000 εργαζόμενους, επιβεβαίωσε την στρατηγική σημασία της νότιο-ανατολικής Μεσογείου που οφείλεται στα αεροδρόμια Ηρακλείου, Ρόδου και Κω.


Το Δήμο Ηρακλείου εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού κ.Gian Andrea Garancini, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τα στελέχη του ομίλου ΤUI συζητώντας προτάσεις βελτίωσης της συνεργασίας με το δημόσιο τομέα, καθώς και να συνομιλήσει με το Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου και με τους ομολόγους του αντιδημάρχους τουρισμού, διεθνών σχέσεων και προβολής Ρόδου κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου και κ.Νίκο Κανταρζή.


Μόλις συγκεντρωθούν και αναλυθούν τα αποτελέσματα του συνεδρίου, θα συνταχθεί πλαίσιο συμφωνίας κοινών δράσεων ανάμεσα στους συμμετέχοντες.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι εκπρόσωποι των δημοτικών αρχών συζήτησαν επίσης, τη δυνατότητα μεταξύ τους συνεργασίας στον τομέα της οικονομικής ανάπτυξης και ειδικότερα της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου. 


Στο πλαίσιο αυτό ο κ.Garancini και η κ.Χατζηλαζάρου αποφάσισαν να συναντηθούν προσεχώς, προκειμένου να τεθούν οι βάσεις της συνεργασίας στην οποία θα συμπεριληφθούν μεταξύ άλλων, ο κοινός σχεδιασμός στρατηγικών για ποιοτικότερο τουρισμό καθώς και η συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και δρώμενων που αφορούν τις δυο ιστορικές πόλεις.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η παραλία Βαθύ - Η παραλία Χρυσόστομος - Η παραλία Φυλακή - Η παραλία Μύρτος ............. ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Πολυφωτογραφημένα μέρη της Κρήτης - Πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη - Τα γεφυράκια στις Καλύβες ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το παραδοσιακό χωριό Δράπανος ............. Η παραθαλάσσια Παλαιόχωρα ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου ............. Το παραδοσιακό χωριό Βρύσες .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........