Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

H Aqua Gallery, ο ξεχωριστός χώρος Τέχνης της Aqua Vista Hotels, εγκαινιάζει τη νέα σεζόν

Η Aqua Vista Hotels ξεκίνησε δυναμικά τη νέα σεζόν παρουσιάζοντας το Σάββατο 21 Απριλίου, για δεύτερη χρονιά τον δικό της χώρο Τέχνης, την Aqua Gallery, στην πανέμορφη Σαντορίνη. Σημαντικοί καλλιτέχνες, έργα των οποίων εκτίθενται στην γκαλερί, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής του τόπου και στελέχη της Aqua Vista Hotels τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτινή εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στη σύγχρονη ελληνική Τέχνη.Η Aqua Gallery που στεγάζεται στο Art Hotel, ένα από πιο πολυτελή και καινοτόμα ξενοδοχεία στον Πύργο της Σαντορίνης, πρόκειται να φιλοξενήσει και φέτος τρεις εκθέσεις. Από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο ξεχωριστά έργα Τέχνης θα παρουσιαστούν στο κοινό του νησιού, υπό τη δημιουργική επιμέλεια του #Rest@rt της γλύπτριας Κέλλυς Αθανασιάδου, της εικαστικής πλατφόρμας που στοχεύει στην προβολή των Ελλήνων καλλιτεχνών στο διεθνές κοινό μέσα από εκθέσεις που πραγματοποιεί σε πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες.

Φέτος η Aqua Vista Hotels καλωσορίζει στην Aqua Gallery την αθηναϊκή γκαλερί Artshot - Sophia Gaitani και την ετήσια ομαδική έκθεση “Summer Lo-vers” την οποία επιμελείται η ζωγράφος Σοφία Γαϊτάνη. Έργα 24 Ελλήνων καλλιτεχνών και εικαστικών θα παρουσιαστούν στο κοινό από τις 21 Απριλίου έως τις 3 Ιουλίου, με την ομαδική έκθεση να έχει ως έμπνευση το ελληνικό καλοκαίρι, τα ζεστά απογεύματα κάτω από τον ελληνικό ήλιο, τη θάλασσα, την αίσθηση της ελευθερίας και τον έρωτα.

Η Aqua Gallery, που ιδρύθηκε το 2017, είναι αφιερωμένη στην προβολή των σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών, το έργο των οποίων παρουσιάζει. Μέσα από τη συνεργασία με την εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt, που λειτουργεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού και του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού, η Aqua Gallery προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία στους επισκέπτες των ξενοδοχείων της αλλά και σε όλους όσους βρίσκονται στη Σαντορίνη να ανακαλύψουν και να θαυμάσουν τη σύγχρονη ελληνική


Τέχνη σε έναν χώρο που ακολουθώντας τα πρότυπα των ξενοδοχείων της Aqua Vista Hotels λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε σχετικά: “Ήδη από τον πρώτο καιρό λειτουργίας της Aqua Gallery, την άνοιξη του 2017, φάνηκε η δυναμική της, με τις εκθέσεις που ακολούθησαν να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που και φέτος θα έχουμε τη δυνατότητα να προβάλλουμε το έργο σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών στους επισκέπτες του Art Hotel καθώς και στο διεθνές κοινό της Σαντορίνης αλλά και στους ίδιους τους κατοίκους του νησιού. Είμαστε σίγουροι ότι και η φετινή σεζόν θα είναι εξίσου επιτυχημένη”.


Περισσότερα για την Aqua Vista Hotels
Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό con-cept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.
Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............