Πραγματοποιήθηκε με πλήθος κόσμου και με μεγάλη επιτυχία το πιο όμορφο fashion Gala άνοιξη καλοκαίρι 2018 στο Ηράκλειο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Πραγματοποιήθηκε με πλήθος κόσμου και με μεγάλη επιτυχία το πιο όμορφο fashion Gala άνοιξη καλοκαίρι 2018 στο ΗράκλειοΠραγματοποιήθηκε με πλήθος κόσμου και με μεγάλη επιτυχία το πιο όμορφο fashion Gala άνοιξη καλοκαίρι 2018 στο ξενοδοχείο ibis στις οδούς Κορωναίου και Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο στις 25 Απριλίου.

Δημιουργίες για το καλοκαίρι που προτείνουν τα περισσότερα καταστήματα στην πόλη μας, μια Επίδειξη μόδας για τους τολμηρούς και για τους ρομαντικούς.. Τα καταστήματα με το δικό τους ύφος ταξίδεψαν τον κόσμο με την μουσική τους και με τις πιο ροκ και γκλάμουρατες παρουσίες!

Την παρουσίαση της βραδιάς είχαν οι κυρίες Πόπη Βαρθολόμου και Κατερίνα Βάζου.Να ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξη της εκδήλωσης που είχε τεράστια επιτυχία και δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν δεν είχαμε και εσάς...

S/M Xalkiadakis-Verway-Drossos Photography-Piaggio Κουτρης - Ζησιος ξεν. 


Εξοπλισμοί - Ντόναλντ - Cleanup στεγνό καθαρίστρια - Παγοποιείον - Galletto-Maison de la parfumerie - Queen boutique desserts - College cafeteria - Gymnasium - Joy Cafe - News Cafe - Notos Brewery - Xalavro open bar - DaVinci gelato - Status tobacco &gifts - Onar Cafe bar- New Art επιγραφές.. 
Endospolis. gr... 
Κρήτη πόλεις και χωριά.. Super 904 fm... Kravmaga federation.. Helena Luxury Furs... Elena G❤️... JOY Νυφικα... Οπτικά Ξυδακης...Πιτσικακης χειροποίητα κοσμήματα... Kryolan... Il Salone nail bar... Soin Luxury Hair Services .. DISS Barbers..

Post Top Ad

.............