Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

Αρωμα Χανίων σε έκθεση στην Πολωνία


“Αρωμα” Χανίων με έργα ζωγραφικής από ομορφιές της πόλης, είχε μεγάλη έκθεση από το Fun Club Grecomania, ανήμερα του Πάσχα των Ορθοδόξων στο Κατοβίτσε της Πολωνίας. Η φιλελληνική λέσχη των 4.000 και πλέον Πολωνών παρουσίασε ελληνικά προϊόντα αλλά και στιγμιότυπα από τη χώρα μας, από τις όμορφιές της, την κουζίνα της, τη γλώσσα της και τον πολιτισμό της. Η έκθεση είχε μεγάλη απήχηση και μέσα από το διαδίκτυο μιας και Πολωνοί από όλο τον κόσμο μπορούσαν να ενημερωθούν και να συμμετέχουν παρεμβαίνοντας μέσω skype.


Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης ειδικά για τα Χανιά η Πολωνή ζωγράφος Renata Kusic Plonka που δραστηριοποιείται και στον τόπο μας, παρουσίασε τη νέα ζωγραφική έκθεσή της με τίτλο:
«Ζωγραφίζω Χανιά για όλες τις εποχές – Hania for all season 2018».
Με ιδιαίτερες πινελιές σε ελαιογραφία αλλά και σε ακουαρέλα ανέδειξε πανέμορφα σημεία της πόλης αλλά και του νομού μας που ενδιαφέρουν τον τουρίστα όλες τις εποχές. Η συγκεκριμένη έκθεση είναι προγραμματισμένη για τα Χανιά, όπως ανέφερε η ζωγράφος, στις 25 Αυγούστου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............