Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Πλήθος πιστών παρευρέθει στην υποδοχή του άφθαρτου χεριού της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής!

Πλήθος πιστών συγκεντρώθηκε από νωρίς στη διασταύρωση των οδών Ατλαντίδος και Φοίνικος στην περιοχή του Μασταμπά για την υποδοχή του άφθαρτου χεριού της  Αγίας Μυροφόρου Μαρίας της Μαγδαληνής που έφτασε στο Ηράκλειο από τα Χανιά. 

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε λιτανευτική πομπή με κατεύθυνση προς τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας, στην είσοδο του οποίου έγινε η  επίσημη υποδοχή του ιερού λειψάνου υπό του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου.
Θα ακολουθήσει δέηση και ιερή παράκληση στην Αγία Μαγδαληνή, ενώ στις 18.00 θα τελεστεί εσπερινός και παράκληση του Τιμίου Σταυρού.

Την Παρασκευή 27 Απριλίου και ώρα 07.00 το πρωί, θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου και ώρα 18.00 το απόγευμα ο Εσπερινός και οι χαιρετισμοί στον Τίμιο Σταυρό.


Το Σάββατο 28 Απριλίου και ώρα 07.00 το πρωί θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Πανοσιολογιώτατου Αρχιεμανδρίτη π. Βαρθολομαίου Βογιατζόγλου, ηγουμένου της Ιεράς Μονής Επανωσήφη και το απόγευμα στις 18.00 θα τελεστεί εσπερινός και ιερά Παράκληση για τους μαθητές και τους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων.
Την Κυριακή 29 Απριλίου θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στις 07.00 το πρωί, ιερουργούντος του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτου του Οικουμενικού Θρόνου π. Μεθοδίου Βερνιδάκη, πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και ώρα 18.00 το απόγευμα θα τελεστεί εσπερινός και χαιρετισμοί της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής.


ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............