Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Αρωμα Χανίων σε έκθεση στην Πολωνία

“Αρωμα” Χανίων με έργα ζωγραφικής από ομορφιές της πόλης, είχε μεγάλη έκθεση από το Fun Club Grecomania, ανήμερα του Πάσχα των Ορθοδόξων στο Κατοβίτσε της Πολωνίας. Η φιλελληνική λέσχη των 4.000 και πλέον Πολωνών παρουσίασε ελληνικά προϊόντα αλλά και στιγμιότυπα από τη χώρα μας, από τις όμορφιές της, την κουζίνα της, τη γλώσσα της και τον πολιτισμό της. Η έκθεση είχε μεγάλη απήχηση και μέσα από το διαδίκτυο μιας και Πολωνοί από όλο τον κόσμο μπορούσαν να ενημερωθούν και να συμμετέχουν παρεμβαίνοντας μέσω skype.


Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης ειδικά για τα Χανιά η Πολωνή ζωγράφος Renata Kusic Plonka που δραστηριοποιείται και στον τόπο μας, παρουσίασε τη νέα ζωγραφική έκθεσή της με τίτλο:
«Ζωγραφίζω Χανιά για όλες τις εποχές – Hania for all season 2018».
Με ιδιαίτερες πινελιές σε ελαιογραφία αλλά και σε ακουαρέλα ανέδειξε πανέμορφα σημεία της πόλης αλλά και του νομού μας που ενδιαφέρουν τον τουρίστα όλες τις εποχές. Η συγκεκριμένη έκθεση είναι προγραμματισμένη για τα Χανιά, όπως ανέφερε η ζωγράφος, στις 25 Αυγούστου.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το πηγάδι στο χωριό Θραψανό - Πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη - Η Μονή Τζαγκαρόλων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το παραδοσιακό χωριό Δράπανος ............. Το χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........