Σάββατο, 21 Απριλίου 2018

Τους δημοτικούς συμβούλους Χερσονήσου υποδέχτηκε το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης η «Γκουβερνιώτισσα»Τους δημοτικούς συμβούλους Χερσονήσου υποδέχτηκε το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού και τους ξενάγησε στους ανακαινισμένους χώρους του μοναστηριακού συγκροτήματος.
Η πρόσκληση των δημοτικών συμβούλων είχε και έναν συμβολικό χαρακτήρα. 
Το 2010 ο νεοσύστατος τότε, Οργανισμός Πολιτισμού και Ανάπτυξης η «Γκουβερνιώτισσα» 
απευθύνθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Χερσονήσου και πήρε ομόφωνα την έγκρισή του για την ανακαίνιση των κτιρίων αφού αποτελούν περιουσία του δήμου.Με την ολοκλήρωση των εργασιών κρίναμε πως έπρεπε και θεσμικά να καλέσουμε τα μέλη του Δ.Σ. προκειμένου να διαπιστώσουν «ιδίοις όμμασι» το έργο που έχει γίνει. 
Ο δήμαρχος αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι μίλησαν με κολακευτικά λόγια για το αποτέλεσμα της προσπάθειας, ενθουσιάστηκαν από την συνέργεια των εθελοντών, χαρακτηρίζοντας το παράδειγμα τους άξιο προς μίμηση.
Η ξενάγηση ολοκληρώθηκε στο βοτανικό κήπο προσφέροντας ένα κέρασμα στους καλεσμένους.


ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Μνημεία πεσόντων ηρώων και προτομές - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η τέχνη του Κοπανελιού ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Εκδρομή στην Ψαρή Φοράδα - Το ιστορικό χωριό Ανώγεια - Το ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............