Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας το Σάββατο 21/04/2018 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.


Το παρόν στην γενική συνέλευση περάν των εργαζομένων έδωσαν
ο αντιπρόεδρος της Τράπεζας κ. Κουρλετάκης Γεωργίος, ο πρόεδρος της Ο.Τ.Ο.Ε. συνάδελφος Κούκος Σταύρος, ο αντιπρόεδρος της Ο.Τ.Ο.Ε. συνάδελφος Σαξώνης Σωτήριος, ο πρόεδρος του ΕΚΗ συνάδελφος Βοργιάς Στέλιος.
Στην Γενική Συνέλευση αφού έγινε εκτενής αναφορά στο τραπεζικό σύστημα και διαπιστώθηκε η συνεχής ανάπτυξη της τράπεζας μας μέσα σε αυτό, έγινε συζήτηση για τα θέματα προσωπικού και κατατέθηκαν προτάσεις για την αποτύπωση της σημαντικής συνεισφοράς των εργαζομένων στην θετική πορεία της τράπεζας μας στην επικείμενη επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............