Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας το Σάββατο 21/04/2018 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.


Το παρόν στην γενική συνέλευση περάν των εργαζομένων έδωσαν
ο αντιπρόεδρος της Τράπεζας κ. Κουρλετάκης Γεωργίος, ο πρόεδρος της Ο.Τ.Ο.Ε. συνάδελφος Κούκος Σταύρος, ο αντιπρόεδρος της Ο.Τ.Ο.Ε. συνάδελφος Σαξώνης Σωτήριος, ο πρόεδρος του ΕΚΗ συνάδελφος Βοργιάς Στέλιος.
Στην Γενική Συνέλευση αφού έγινε εκτενής αναφορά στο τραπεζικό σύστημα και διαπιστώθηκε η συνεχής ανάπτυξη της τράπεζας μας μέσα σε αυτό, έγινε συζήτηση για τα θέματα προσωπικού και κατατέθηκαν προτάσεις για την αποτύπωση της σημαντικής συνεισφοράς των εργαζομένων στην θετική πορεία της τράπεζας μας στην επικείμενη επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Μνημεία πεσόντων ηρώων και προτομές - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η τέχνη του Κοπανελιού ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ανηφορίσαμε στο χωριό Βορίτσι - Τα ιστορικά Ανώγεια - Το ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............