Σάββατο, 21 Απριλίου 2018

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 21 Απριλίου στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου η ημερίδα με θέμα την ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου και μαζικής εστίασης.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 21 Απριλίου στην αίθουσα Καστελλάκη του  Επιμελητηρίου Ηρακλείου η ημερίδα με θέμα την ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων στην κουζίνα του ξενοδοχείου και μαζικής εστίασης.
Πρόκειται για τον πρώτο κύκλο  επιστημονικών ημερίδων στο τομέα της τουριστικής βιομηχανίας που διοργανώει ο τομέας κατάρτισης και επικοινωνίας της ΠΕΤΕΤ .

Οι τεχνολόγοι τροφίμων συμβάλουν δημιουργικά στην Ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων αλλά και στην τουριστική βιομηχανία με δράσεις αυτού του τύπου στην πιο εμβληματική για τον τουρισμό Ελληνική Γή, την Κρήτη.
Το παρόν έδωσαν στην ημερίδα ο αντιπεριφεριάρχης Κρήτη κύριος  Ευριπίδης Κουκιαδάκης όπου και απήθυνε χαιρετισμό, ο κύριος Μηνάς Μελισσείδης ώς εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου, ο κύριος Μιχάλης Λυγεράκης ώς Επιθεωρητής το τμήματος ελέγχου επιχειρήσεων ΕΦΕΤ,  ο κύριος Αλέκος Στεφανάκης αντιπρόεδρος της Αγροδιατροφικής σύμπραξης Κρήτης και ο κύριος Ιωάννης Σμυρνάκης ώς Πρόεδρος του ΠΕ.ΤΕ.Τ.

Ακολούθησε κύκλος ομιλιών απο ειδικούς Τεχνολόγους τροφίμων


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............