Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΠΑΦΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ


Αρχικά, αφαιρούμε τα φύλλα από τους παπάφτους, τους πλένουμε, τους σουρώνουμε και τουςαλατίζουμε.
Τους βουτάμε σε μια λεκάνη με κουρκούτι, αποτελούμενο από αλεύρινερό και αλάτι και τουςτηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
συστατικά
1 κιλό παπάφτοι,

300 γρ. νερό,
250 γρ. αλεύρι,
20 γρ. αλάτι
μικρά μυστικά Πριν τηγανίσουμε τους παπάφτους τους βράζουμε ελαφρώς.

ΠΗΓΗ: http://www.destinationcrete.gr/
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το κρυμμένο ελληνικό φιόρδ - Η μεγαλύτερη παραλία στην Κρήτη - Φοινικόδασος Αγ. Νικήτα - Μάρτσαλο ............. ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Οδοιπορικό στην Μονή Κουδουμά - «Είμαι Σύριος από την Κρήτη» - Οι κόφες και τα τσιγκάκια του τρύγου ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Κατωφύγι του δήμου Βιάννου ............. Ο Εμπρόσνερος ή Μπρόσνερος ............. Το γραφικό χωριό Αστυράκι ............. Τα Πιτσίδια του δήμου Φαιστού .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........