Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΠΑΦΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ


Αρχικά, αφαιρούμε τα φύλλα από τους παπάφτους, τους πλένουμε, τους σουρώνουμε και τουςαλατίζουμε.
Τους βουτάμε σε μια λεκάνη με κουρκούτι, αποτελούμενο από αλεύρινερό και αλάτι και τουςτηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
συστατικά
1 κιλό παπάφτοι,

300 γρ. νερό,
250 γρ. αλεύρι,
20 γρ. αλάτι
μικρά μυστικά Πριν τηγανίσουμε τους παπάφτους τους βράζουμε ελαφρώς.

ΠΗΓΗ: http://www.destinationcrete.gr/
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Μνημεία πεσόντων ηρώων και προτομές - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η τέχνη του Κοπανελιού ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ανηφορίσαμε στο χωριό Βορίτσι - Το χωριό Βρυσίδι ή Μαγκάσα - Ο ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............