Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Υποδέχτηκαν τα Αχραντα Πάθη στον δήμο Καντάνου-Σελίνου.


Εναν πολύτιμο πνευματικό θησαυρό, τα Άχραντα Πάθη του Κυρίου Ιησού Χριστού, υποδέχτηκε πρώτη φορά το περασμένο Σάββατο, παραμονή της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, πολιούχου της πόλης της Παλαιόχωρας, ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου.
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Καντάνου – Σελίνου, πρόκειται περί περίτεχνης υστεροβυζαντινής λειψανοθήκης, δώρο του Αυτοκράτορα Θωμά του Παλαιολόγου.


Τα Άχραντα Πάθη μετέφερε ο Καθηγούμενος Παν. Αρχιμανδρίτης κ. Καλλίνικος, από την Ιερά Μονή Ταξιαρχών Αιγιαλείας, όπου και φυλάσσονται, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.
Στην τελετή υποδοχής από την Δημοτική Αρχή παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Αντώνης Περράκης, ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Μπικάκης και η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αικατερίνη Καλαϊτζάκη – Περράκη.

πηγη - ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............