Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΔΕΣ

Τσιγαρίζουμε το κρέας, σε ελαιόλαδο, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε λίγο νερό.
Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, το βγάζουμε από τη κατσαρόλα και προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μάραθο και τις αγκινάρες. Περιμένουμε 15 λεπτά και έπειτα ρίχνουμε τις γαλατσίδες στη κατσαρόλα, μαζί με το νερό, τόσο όσο να καλύπτει το φαγητό.
Λίγο πριν ετοιμαστεί το φαγητό μας, ρίχνουμε μέσα το κρέας. Τέλος, ανακατεύουμε σε μια λεκάνη,αλεύρι και χυμό λεμονιού και περιχύνουμε το φαηγτό.


Συστατικά
1 κιλό χοιρινό,
1 κιλό γαλατσίδες,
500 γρ. αγκιναρόφυλλα,
200 γρ. ελαιόλαδο,
100 γρ. κρεμμύδι,
1 ματσάκι μάραθο,
20 γρ. χυμός λεμονιού,
20 γρ. αλεύρι,
10 γρ. αλάτι πιπέρι

μικρά μυστικά Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Το Malia Beach στο όμιλο Alltour- Ξενοδοχειακές επενδύσεις - Ποιοτική διαμονή σε ξενοδοχείο ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Για τη Χαρούλα Βερίγου (Ζωή Δικταίου)- Νέο τραγούδι Ελευθερία ή θάνατος - Σοφία Μανουσάκη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Καρύδι ............. Επίσκεψη στο χωριό Μάρθα ............. Το Καβούσι του δήμου Ιεράπετρας ............. Η Κριτσά απο τα μεγαλύτερα χωριά της Κρήτης .............