Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Υπεγράφη η σύμβαση στη ΔΕΥΑΗ για τα σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα σε περιοχές του Ηρακλείου

Υπεγράφη σήμερα Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, μεταξύ του ΙΩΑΝΝΗ ΡΑΣΟΥΛΗ, Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Η. και του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΟΡΦΑΝΑΚΗ, νομίμου εκπροσώπου της εταιρείας ΛΑΤΟΜΙΚΗ Α.Τ.Ε. η με αρ. πρωτ. 2083/2-3-2018 σύμβαση κατασκευής του έργου «ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-2017» ποσού 1.048.468,17 € (χωρίς Φ.Π.Α.). Η συνολική προθεσμία για την εκτέλεση της σύμβασης είναι είκοσι τέσσερεις (24) μήνες.Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης στα πλαίσια του Ε.Π. «ΚΡΗΤΗ 2014-2020» (κωδικός ΟΠΣ 5007093).

Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις, σύμφωνα με την εγκεκριμένη οριστική μελέτη για την αντιμετώπιση σοβαρών πλημμυρικών φαινομένων:
· Στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά (οδός Ηρακλή και κάθετοι δρόμοι Παπαγιάννη Σκουλά, Πανουργιά, Δεξιθέας, Όνιθε, Αγ. Ιωάννη, Μαυρομιχάλη, Ιάσονος κ.α.).
· Στην περιοχή Μασταμπά (οδός Πινδάρου, Ραυτοπούλου, Πατελάρου, Πατριάρχου Γρηγορίου, Ανδρέα Παπανδρέου, Λευθεραίου, Αντιοχείας και Παλαιοκάπα).
· Στην περιοχή Μεσαμπελιών (οδός Εθνομαρτύρων, Σαμαριάς, Μανωλοπούλου, Σκουλά, Χορτάτζη)
· Στο κέντρο της πόλης (οδός Θεοτοκοπούλου και Κορωναίου
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το κορίτσι που το έλεγαν Ελιά - Η Χριστίνα του Ωνάση στο Ηρακλείο - Ο λόφος Καστρί ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............