Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

Για πρώτη φορά ογκολόγος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Μόνιμο ιατρό ογκολόγο απέκτησαν οι ιατρικές υπηρεσίες του νοσοκομείου Ρεθύμνου, ο οποίος ορκίστηκε και ανέλαβε ήδη τα καθήκοντά του.
Πρόκειται για τον ιατρό επιμελητή Β΄, Ιωάννη Στουπή, ο οποίος για πρώτη φορά, θα καλύπτει την οργανική θέση μόνιμου ιατρού ογκολόγου στο γενικό νοσοκομείο, με στόχο την εξυπηρέτηση των περιστατικών του νομού Ρεθύμνου που χρήζουν ανάλογης ιατρικής βοήθειας.

Ο συγκεκριμένος διορισμός είναι ο 14ος για το νοσοκομείο σε διάστημα 20 μηνών και επίκειται διορισμός ακόμα ενός ιατρού επιμελητή για τη ΜΕΘ το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Γιώργο Φραγκιαδάκη, η ανάληψη καθηκόντων είναι μία εξέλιξη, η οποία αφενός ικανοποιεί την ενίσχυση του νοσηλευτικού ιδρύματος, αφετέρου ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, οι οποίοι στο εξής δεν θα αναγκάζονται να επισκέπτονται τα νοσοκομεία Χανίων και Ηρακλείου για ογκολογικά περιστατικά.
Το τελευταίο χρόνο υπάρχει μία προσπάθεια, τόσο της 7ης ΥΠΕ Κρήτης όσο και του υπουργείου Υγείας, για την υλοποίηση και υποστήριξη της συνεχιζόμενης αναβάθμισης του νοσοκομείου, το οποίο για μεγάλο χρονικό διάστημα αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στελέχωσης.
Το εξωτερικό ογκολογικό ιατρείο βρίσκεται στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, στο ισόγειο, και θα δέχεται επισκέψεις δυο φορές την εβδομάδα (Τετάρτη και Παρασκευή). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα της γραμματείας εξωτερικών ιατρείων 2831342243 και 2831342320 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι, προκειμένου να κλείσουν ραντεβού.
πηγη - ΑΠΕ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το ΑΡΚΑΔΙ της Ρεθυμνιακής - 2 αιώνες καφενείο στην Ελευθέρνα - Μονή Αγίας Τριάδας Αρετίου ............. ............. ............. Τάλος ο ζωντανός χάλκινος γίγας - Η “Θλιμμένη Χαραυγή - Το Ναυτικό μουσείο Κρήτης στα Χανιά ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Καλιρρόη Σιγανού - Παρέν - Στο stavento της ζωής - Νίκου Μακαρώνα - Ο λυράρης Γιάννης Μπουντρονικόλας ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Σίσες - Το εγκαταλελημένο χωριό Χοντροβολάκοι - Το χωριό Αχλάδια του δήμου Σητείας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σας προτείνουμε να δείτε

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............