Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Εκδηλώσεις στις δημοτικές βιβλιοθήκες των Χανίων τον Μάρτιο

Στον κόσμο του βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» μικροί και μεγάλοι, μέσα από ένα πρόγραμμα γνωριμίας με το βιβλίο που θα υλοποιήσουν οι δημοτικές βιβλιοθήκες της πόλης των Χανίων τον Μάρτιο.

Όπως έκανε γνωστό κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Διά Βίου Μάθησης και Δημοτικών Βιβλιοθηκών Χανίων, Βαρβάρα Περράκη, οι εκδηλώσεις επικεντρώνονται, μεταξύ άλλων, στα παιδιά, την οικολογία, την πεζογραφία, την ποίηση, τη γυναίκα και την επιστήμη. «Θα πρέπει να διαβάζουμε, ώστε να ζούμε ουσιαστικά» ανέφερε, στην τοποθέτησή της, η κ. Περράκη.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμόρφωσαν εθελοντές, η Δημοτική Πινακοθήκη, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων, ο Σύλλογος Φίλων Αστρονομίας Κρήτης και άλλοι φορείς.
Σύμφωνα με την προϊσταμένη των δημοτικών βοβλιοθηκών, Βιβή Χουδαλάκη, τον Μάρτιο θα πραγματοποιηθούν δέκα εκδηλώσεις.
ΠΗΓΗ - ΑΠΕ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το κορίτσι που το έλεγαν Ελιά - Η Χριστίνα του Ωνάση στο Ηρακλείο - Ο λόφος Καστρί ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............