Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Στην Υπηρεσία Πρασίνου και τη ΔΕΥΑΗ ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Την Υπηρεσία Πρασίνου και την ΔΕΑΥΗ επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 26 Μαρτίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.


Στην Υπηρεσία Πρασίνου, o Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Νίκο Φακουρέλη και τα στελέχη της για τα ανοιχτά θέματα που αφορούν στο Πράσινο του Ηρακλείου όπως τις επικείμενες δενδροφυτεύσεις στο έργο ανάπλασης του ιστορικού κέντρου. Ο Δήμαρχος επανέλαβε ότι ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής είναι να αυξηθούν δραστικά το επόμενο διάστημα οι χώροι πρασίνου στην πόλη και τόνισε ότι εκτιμά ιδιαίτερα την συστηματική δουλειά που κάνουν τα όλα τα μέλη της Υπηρεσίας, παρά την δεδομένη υποστελέχωση που αντιμετωπίζει, για την υλοποίηση αυτού του σχεδιασμού.


Στην ΔΕΥΑΗ, ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος της Επιχείρησης Γιάννης Ρασούλης καθώς και στελέχη συζήτησαν για το πρόβλημα της λειψυδρίας που επανήλθε έντονα τις προηγούμενες μέρες, εξαιτίας και των ακραίων καιρικών φαινομένων (κύμα αφρικανικής σκόνης). Επίσης, τέθηκαν επί τάπητος τα χρονοδιαγράμματα για τις νέες γεωτρήσεις, οι οποίες με βάση τις εκτιμήσεις, αν όλα πάνε καλά, θα αρχίσουν να τροφοδοτούν με νερό τις δεξαμενές της ΔΕΥΑΗ περί τις αρχές του καλοκαιριού.
Τέλος, ο Δήμαρχος ζήτησε να υπάρξει καλύτερη ενημέρωση προς τους δημότες ώστε να γνωρίζουν εκ των προτέρων ποιες περιοχές ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ζήτημα έλλειψης νερού κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κάτι που αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, από το site της ΔΕΥΑΗ (https://www.deyah.gr/)

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Στο Τσαλικάκι βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας
Στο Γάζι ο Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Tο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου .............