Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Χερσονήσου σε ΠΑΝΟΜ για την κατάκτηση του κυπέλλου

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Με αφορμή το συναρπαστικό παιχνίδι και τη μεγάλη επιτυχία κατάκτησης του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣΗ, διερμηνεύοντας παράλληλα τα αισθήματα των φιλάθλων του ΠΑΝΟΜ και του ποδοσφαίρου, σας συγχαίρω για την άψογη εμφάνιση της ομάδας και το σημαντικό αυτό επίτευγμα της κατάκτησης του Κυπέλλου.
Διακρίσεις όπως αυτές τιμούν το Δήμο μας, δίνοντας προστιθέμενη αξία στον τοπικό αθλητισμό. Είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα είναι μόνο ένας σταθμός σε μια εξαιρετική πορεία με ξεχωριστές στιγμές και πολλές συγκινήσεις για τους φιλάθλους του αθλήματος.


Θα ήθελα να διαβιβάσετε στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή και στα στελέχη της ομάδας, οι οποίοι εργάστηκαν σκληρά, με πείσμα και επιμονή για την ευόδωση των προσπαθειών τους, τα εγκάρδια συγχαρητήρια της δημοτικής αρχής και τη διαβεβαίωση ότι στεκόμαστε δίπλα τους. Καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά σας με την ευχή να συνεχίσετε να αναδεικνύετε τον τόπο, τον κόσμο, το αθλητικό ιδεώδες και τους στόχους της ομάδας.


Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Χερσονήσου

Γιάννης Μαστοράκης
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το πηγάδι στο χωριό Θραψανό - Πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη - Η Μονή Τζαγκαρόλων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το παραδοσιακό χωριό Δράπανος ............. Το χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........