Τα κάλαντα της άνοιξης τραγούδησαν μαθητές στη Λότζια και στη Περιφέρεια Κρήτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Τα κάλαντα της άνοιξης τραγούδησαν μαθητές στη Λότζια και στη Περιφέρεια Κρήτης

Με μελωδίες από τα «Κάλαντα της άνοιξης» πλημμύρισε σήμερα η Λότζια.
Μαθητές της πρώτης, δευτέρας και τρίτης τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου τραγούδησαν για την πρώτη μέρα της Άνοιξης φέρνοντας μαζί τους τα χρώματα της ομορφότερης εποχής του χρόνου αλλά και τα χελιδόνια.


Τους μικρούς μαθητές και τις εκπαιδευτικούς τους υποδέχτηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαρία Καναβάκη και όλοι μαζί τραγούδησαν τα Χελιδονίσματα ή Κάλαντα της Άνοιξης, με αφορμή την 21η Μαρτίου (Εαρινή Ισημερία – Επίσημη Έναρξη της Άνοιξης).
Η κ. Καναβάκη ευχαρίστησε τα παιδιά για την επίσκεψη τους και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στα μαθήματα τουςΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Με παιδικές μελωδικές φωνές «πλημμύρισε» το πρωί η Περιφέρεια Κρήτης που επισκέφθηκαν οι μικροί μαθητές του 8ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου και τραγούδησαν τα «Χελιδονίσματα», τα κάλαντα της Άνοιξης. Τους μαθητές από την πρώτη, δεύτερη, τρίτη τάξη, καλωσόρισαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Νίκος Καλογερής οι οποίοι ευχαρίστησαν τα παιδιά και τις εκπαιδευτικούς που τα συνόδευαν Καλλιόπη Λεβέντη, Ιωάννα Μεταξάκη, Ελένη Καγιαλίκου και Μάρτα Ζμολίκοβα για την επίσκεψη. Οι κύριοι Κουκιαδάκης και Καλογερής ευχήθηκαν στους μικρούς μαθητές καλή πρόοδο στα μαθήματα τους, επαινώντας τα, και τις δασκάλες τους, για την τήρηση της παράδοσης μας.


Post Top Ad

.............