Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

Παραδοσιακές πασχαλινές κατασκευές για παιδιά της Παιδιατρικής Κλινικής


Δράση αλληλεγγύης με Εργαστήριο Κρητικής Παράδοσης και παραδοσιακές πασχαλινές κατασκευές που θα διατεθούν σε παιδιά τα οποία νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων, πραγματοποιήθηκε χθες στο Κέντρο Παιδικής Δημιουργίας Αγίου Ιωάννη.


Η  δράση έγινε σε σε συνεργασία με το ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου και οργανώθηκε από τον ΔΟΚΟΙΠΠ. Συμμετείχαν παιδιά από το Δημοτικό Σχολείο Χωραφακίων καθώς και κυρίες – μέλη του ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΔΟΚΟΙΠΠ, «οι κατασκευές θα διατεθούν την Μ.Τρίτη στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσκοκομείου Χανίων σε επίσκεψη που θα πραγματοποιήσουν ο Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ Μανούσος Φοβάκης με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Βαρβάρα Περράκη με προσωπικό και μέλη των ΚΑΠΗ».

ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
ΠΡΟΣΩΠΑ 0 Μιχάλης Μακράκης- Ο Στρατηγός Γιώργος Κατεχάκης - Νίκος Χασαπλαδάκης-Καβράκι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Δοριές ............. Επίσκεψη στο χωριό Ασκοί ............. Το χωριό Γαλατά του δήμου Μινώα Πεδιάδας ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............