Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Πασχαλινά παζάρια αγάπης απο σήμερα Παρασκευή έως 7 Απριλίου στα Χανιά

Πασχαλινό παζάρι για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ, με μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες θα διαρκέσει από τις 23/3 έως 7/4 στην οδό Τσουδερών 34β (πίσω από το 1ο Γυμνάσιο). Θα τηρηθεί το εορταστικό ωράριο.


Παράλληλα θα διοργανωθούν εορταστικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους τις οποίες αφιλοκερδώς προσφέρουν εθελοντές και επαγγελματίες φίλοι της ΕΛΕΠΑΠ.
Οπως ανακοίνωσε η ΕΛΕΠΑΠ, το Σάββατο 24/03 στις 11 το πρωί θα γίνει γιορτή στον πεζόδρομο της οδού Τσουδερών παρέα με τους μουσικούς Ηλία Βλαμάκη στη λύρα, Δημήτρη Βλαμάκη στο λαούτο και Αποστόλη Μπαλωμενάκη στα κρουστά. Θα χορέψει ομάδα παιδιών από το Λαογραφικό Όμιλο Χανίων – Αγιασμενάκη.
Την Κυριακή 1 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι η Νηπιαγωγός Χρύσα Πατεράκη μαζί με την Δέσποινα Πατεράκη και την Ελένη Λούμπου παρέα με τους μικρούς φίλους της ΕΛΕΠΑΠ θα φτιάξουν κατασκευές, θα παίξουν παιχνίδια και θα κάνουν face painting.


“ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ” 
Πασχαλινό παζάρι αγάπης του Συλλόγου: “Ορίζοντα” πραγματοποιείται έως και  7 Απριλίου στην οδό Τσουδερών 38Α (πίσω από το 1ο Γυμνάσιο) από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9 π.μ.έως 3 μ.μ. και από 5 μ.μ. έως 9 μ.μ. και το Σάββατο από 9 π.μ.έως 3 μ.μ. ενώ θα τηρηθεί το εορταστικό ωράριο.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΙΚΙΑΝΟΥ
Πασχαλινό παζάρι αγάπης διοργανώνει στις 30 Μαρτίου το Γενικό Λύκειο Αλικιανού για την στήριξη του συλλόγου “Ορίζοντας”, στο χώρο του σχολειού από τις 9 π.μ. έως και τις 5 μ.μ..
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Μνημεία πεσόντων ηρώων και προτομές - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η τέχνη του Κοπανελιού ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ανηφορίσαμε στο χωριό Βορίτσι - Το χωριό Βρυσίδι ή Μαγκάσα - Ο ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............