Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

Παρουσίαση του Οδηγού Μαγειρικής του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου


το Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αποστολιανών σας προσκαλούν στην παρουσίαση του Οδηγού Μαγειρικής του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, στις 19.00 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Ο Οδηγός Μαγειρικής περιέχει το σύνολο των συνταγών που παρουσιάστηκαν στο Φεστιβάλ, συνοδευόμενες από πλούσιο και ανεκτίμητο ιστορικό και λαογραφικό υλικό, που μας παρέδωσαν ευχαρίστως εβδομήντα επτά συλλογικότητες, από όλη την Κρήτη. Τα έσοδα από τη διάθεση του Οδηγού Μαγειρικής θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για την αγορά εξοπλισμού στην κλινική Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων και την Ογκολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.




Θα μιλήσουν
Εριέττα Κουρούκλη Μαθήτρια Πειραματικού Γυμνασίου
Λένα Ηγουμενάκη Υπεύθυνη διοργάνωσης Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας και συντονισμού - επιμέλειας του Οδηγού Μαγειρικής
Ντίνα Νικολάου Chef
Σωτήρης Δ. Μπαμπαγιούρης Managing Committee President | LOCAL FOOD EXPERTS sce
Νανά Δαρειώτη Δημοσιογράφος, Διευθύντρια του περιοδικού γεύσης Olive και Συγγραφέας
Νικόλαος Κασαπάκης Chef - Καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης 
Συντονίζει η Δημοσιογράφος Ελένη Γρηγοράκη
Ευχαριστούμε θερμά τους Πολιτιστικούς συλλόγους και τους φορείς που μας ενεπιστεύθηκαν τις συνταγές του τόπου τους,
την Περιφέρεια Κρήτης για την στήριξη,
το Επιμελητήριο Ηρακλείου για τη φιλοξενία της παρουσίασης,
τους αρωγούς για την πολύτιμη προσφορά τους
Κρητικός Φούρνος - Γεύσεις,
Μελισσοκομική Εταιρεία «Αττική – Αλέξανδρος Πίττας Α.Ε.Β.Ε»
Αφοί Κασσάκη - Παραδοσιακά Κρητικά Αλλαντικά,
Νηπιαγωγείο - Βρεφονηπιακός Σταθμός "Τα Μελισσάκια",
Γαλακτοκομικά-Τυροκομικά Προϊόντα "Σταματογιώργης",
Οινοποιείο Στραταριδάκη,
Tsigenis Woodcraft.

Την Όλγα Δοκιανάκη, τον Τίτο Κοκολάκη, τον Λεωνίδα Κουδουμογιαννάκη, την Πόπη Πετρομιχελάκη και τον Θέμο Ρήγα για τη συμβολή τους στον "Οδηγό Μαγειρικής". 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους εθελοντές που εργάστηκαν για την έκδοση του Οδηγού Μαγειρικής
Οργάνωση, συντονισμός και επιμέλεια έκδοσης: Λένα Ηγουμενάκη
Επιμέλεια συνταγών: Ντίνα Νικολάου - Chef
Σχεδιασμός εξωφύλλου, λογότυπου : Κάλλια Πλατύρραχου - Αρχιτέκτων Μηχανικός
Σχεδιασμός έκδοσης : Λιόνα Ζαχαριάδου, Ρένα Χατζηανέστη
Φιλολογική επιμέλεια:Χρύσα Ηγουμενάκη - Φιλόλογος,
Μαρία Λιναρίτη - Φιλόλογος
Φωτογραφική επιμέλεια: Ιωάννα Τσουκιά.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την Λένα Ηγουμενάκη Υπεύθυνη συντονισμού - επιμέλειας του Οδηγού Μαγειρικής
Στοιχεία Επικοινωνίας: τηλέφωνο 6908863716 email: info@fekk.gr και lena.igou@hotmail.com
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής - Ξενοδοχειακές επενδύσεις - Ποιοτική διαμονή σε ξενοδοχείο ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Για τη Χαρούλα Βερίγου (Ζωή Δικταίου)- Νέο τραγούδι Ελευθερία ή θάνατος - Σοφία Μανουσάκη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Καρύδι ............. Επίσκεψη στο χωριό Μάρθα ............. Σητεία η πόλη με τα χιλιάδες σκαλοπάτια ............. Η Κριτσά απο τα μεγαλύτερα χωριά της Κρήτης .............