Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

Ξενάγηση μαθητών στο Δημαρχείο Χανίων - Ενημέρωση για τη λειτουργία του Δήμου από τον Δήμαρχο Χανίων, T. Βάμβουκα

Τον Δήμο Χανίων επισκέφθηκαν σήμερα, Τρίτη 20/2/2018, το πρωί, μαθητές και εκπαιδευτικοί της Ε΄ Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κουνουπιδιανών.

Τους μαθητές υποδέχθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος, Τάσος Βάμβουκας, ο οποίος τους ενημέρωσε για τη λειτουργία του Δήμου. Επίσης, ο κ. Βάμβουκας απάντησε στις απορίες των παιδιών, ενώ δέχτηκε και αιτήματα, μεταξύ των οποίων και το ζήτημα της σχολικής στέγης για το οποίο, όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Χανίων, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τη δημοτική αρχή για εξεύρεση της βέλτιστης δυνατής λύσης.


Στη συνέχεια τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, να γνωρίσουν τη λειτουργία των οργάνων και των Υπηρεσιών του Δήμου, ενώ επισκέφθηκαν και τους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Από πλευράς του Δήμου προσφέρθηκαν στους μαθητές ενημερωτικά και εκπαιδευτικά έντυπα.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Μνημεία πεσόντων ηρώων και προτομές - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η τέχνη του Κοπανελιού ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ανηφορίσαμε στο χωριό Βορίτσι - Τα ιστορικά Ανώγεια - Το ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............