Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

Τα ΚΗ.ΦΗ Ανωγείων και Μυλοποτάμου έκοψαν την πίτα τους παρουσία του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ Ευγένιου

Ως την απαρχή μιας αγαστής και στενής συνεργασίας καθόρισαν οι υπεύθυνοι των ΚΗ.ΦΗ Ανωγείων και Μυλοποτάμου, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποίησαν σε αίθουσα του Δήμου Μυλοποτάμου, παρουσία του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ Ευγένιου. Οι δυο υπεύθυνες προϊστάμενες, κα Ρίτα Σουλτάτου του ΚΗ.ΦΗ Ανωγείων και κα Εμμανουέλα Μαθιουδάκη του ΚΗ.ΦΗ Μυλοποτάμου έχουν ήδη προχωρήσει στις συζητήσεις ώστε στο μέλλον να έχουν αρκετές κοινές δράσεις και στις δυο περιοχές, με επίκεντρο πάντα την τρίτη ηλικία και την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους στον τόπο μας.


Η συνέχεια θα δοθεί στο κοντινό μέλλον, εντός των Ανωγείων, καθώς οι άνθρωποι του χωριού μας ενθουσιάστηκαν από την υποδοχή και την φιλοξενία των αντίστοιχων του Μυλοποτάμου και θέλουν άμεσα να την ανταποδώσουν. Αναμένονται πάντως εντός του 2018, αρκετές κοινές δράσεις των δυο ΚΗ.ΦΗ που θα αποδείξουν ότι η ισχύς εν τη ενώσει, είναι το καλύτερο αντίδοτο στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Η κα Ρίτα Σουλτάτου μιλώντας για την κοπή της πίτας και τα μελλοντικά σχέδια τους αναφέρει τα εξής:
“Σε όμορφη ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο χώρο του ΚΗΦΗ Μυλοποτάμου έσμιξαν οι ηλικιωμένοι και το προσωπικό των δύο δομών όπου έκοψαν τη πίτα τους παρουσία του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου .κ. κ.Ευγένιου αλλά και του αντιδημάρχου του Δήμου Μυλοποτάμου κ. Σαρρή και πλήθους κόσμου. Με καλό φαγητό ανταλλαγή δώρων και εμπειριών η εκδήλωση έμεινε αξέχαστη στους ηλικιωμένους του ΚΗΦΗ μας .
Η άψογη φιλοξενία και οι όμορφες στιγμές που πέρασαν τους ενθουσίασαν και περιμένουν με αγωνία τη στιγμή που θα ανταποδώσουν στο δικό τους χώρο σε μία δράση που θα σχεδιαστεί από κοινού εφόσον αυτό ήταν μόνο η αρχή μιας όμορφης συνεργασίας που μόνο καλά έχει να προσφέρει και στις δύο πλευρές .Θερμά ευχαριστήρια στην υπεύθυνη του ΚΗΦΗ Μυλοποτάμου κ. Εμμανουέλα Μαθιουδάκη αλλά και σε όλο το προσωπικό για την ξεχωριστή φιλοξενία..”
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............