Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

Έκοψαν την πίτα τους οι εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το βράδυ της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου οι εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου. Η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Πολύκεντρο Νεολαίας, παρουσία και του Δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού. Μάλιστα φέτος εγκαινιάστηκε και η απονομή επαίνων προς άλλες εθελοντικές ομάδες που δρουν στο Ηράκλειο. Στην πρώτη απονομή, τιμήθηκαν οι ομάδες «ΠΡΟΤΕΚΤΑ (για την πολυετή προσφορά της στην εκπαίδευση χιλιάδων δημοτών στην παροχή πρώτων βοηθειών και την αντιμετώπιση κινδύνων σε θέματα πολιτικής προστασίας) και «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.» (για την προσφορά μιας κινητής μονάδας στέγασης στο κέντρο Αστέγων του Δήμου αλλά και για τη γενικότερη προσφορά της σε ευπαθείς ομάδες).


Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος τόνισε ότι για την παρούσα δημοτική αρχή η ενεργοποίηση των εθελοντικών αντανακλαστικών της πόλης αποτέλεσε βασική πολιτική προτεραιότητα: «Θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου, διότι με την συμμετοχή και τις δράσεις τους στους τομείς που δραστηριοποιούνται (Πολιτισμού, Τουρισμού, Πρασίνου, Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας) παρέχουν ουσιαστική στήριξη στις υπηρεσίες μας. Κυρίως αποδεικνύουν αυτό που ισχυριζόμασταν από την προεκλογική περίοδο ακόμα: Ότι στο Ηράκλειο υπάρχουν πολλοί δραστήριοι άνθρωποι, με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς, τους οποίους οφείλουμε να ενεργοποιήσουμε για το καλό της πόλης. Κάτι που θεωρώ ότι το πετυχαίνουμε , κάθε μέρα και περισσότερο.Ευχαριστώ, επίσης, όλες τις άλλες εθελοντικές ομάδες του Ηρακλείου για το σημαντικό έργο τους.
Θέλουμε ενεργούς δημότες που συμμετέχουν στα κοινά, εκφράζοντας τις απόψεις τους. Και είμαστε επιδεκτικοί στην κριτική. Την επιζητάμε, διότι όταν είναι καλοπροαίρετη μας βοηθά να βελτιωνόμαστε. Και για αυτό δεν θα διστάσουμε να υιοθετήσουμε οποιαδήποτε πρόταση μας κατατεθεί και είναι προς όφελος του Ηρακλείου.


Άλλωστε μέσα από τις αντιπαραθέσεις, ακόμη και τις πιο οξείες, μπορούν να προκύψουν χρήσιμες συνθέσεις».
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι Αριστέα Πλεύρη, Μαρία Καναβάκη, Στέλα Αρχοντάκη, Γιώργος Καραντινός, Γιώργος Βλαχάκης, Πέτρος Ινιωτάκης, Κώστας Βαρδαβάς και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Gian Andrea Garancini και Νίκος Φακουρέλης
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............