Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για τα Σχέδια Βελτίωσης στην Επισκοπή

Ενημερωτική εκδήλωση από την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Χερσονήσου σχετικά με τις επενδύσεις στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις, που χρηματοδοτούνται από τα «Σχέδια Βελτίωσης» (Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 - Δράσεις 4.1.1 και 4.1.3 του υπομέτρου 4.1 «Στήριξη για επενδύσεις στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις») πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Επισκοπή στην αίθουσα Αγροτικού Συνεταιρισμού Επισκοπής.


Η ενημέρωση έγινε από το γεωπόνο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, κ. Γιώργο Παντουβάκη, ενώ παραβρέθηκαν και οι γεωπόνοι κ. Ελένη Παρασύρη και κ. Στέλιος Γιακουμάκης.
Την ενημέρωση παρακολούθησαν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, κ. Νίκος Ηγουμενίδης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, κ. Γιώργος Μεραμβελιωτάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Χρηστάκης και Γιάννης Σέγκος.
Έγινε αναλυτική παρουσίαση των στόχων των συγκεκριμένων δράσεων, των πιστώσεων που διατίθενται στην Περιφέρεια Κρήτης για τη χρηματοδότησή τους, των προϋποθέσεων που υπάρχουν για να κριθεί κάποιος ενδιαφερόμενος ως δικαιούχος, αλλά και για να είναι η εκμετάλλευσή του επιλέξιμη, των δαπανών που χρηματοδοτούνται και του τρόπου βαθμολόγησης των προτάσεων που θα υποβληθούν.


Ακολούθησε συζήτηση με το ακροατήριο, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου και μετεωρολόγος, κ. Μιχάλης Καρακατσάνης, ενημέρωσε για τις δυνατότητες τροποποίησης καιρικών φαινομένων, με στόχο την εντοπισμένη αύξηση του ύψους των βροχοπτώσεων.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ 320 σκαλοπάτια για τον Παράδεισο - Ερωτόκριτος-Αρετούσα σε Αγγλικό στίχο - Η άγνωστη ταινία για τον Καζαντζάκη ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ 0 Μιχάλης Μακράκης- Το τραγούδι Ελευθερία ή θάνατος - Νίκος Χασαπλαδάκης-Καβράκι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Δοριές ............. Επίσκεψη στο χωριό Ασκοί ............. Το χωριό Γαλατά του δήμου Μινώα Πεδιάδας ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............