Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας της Ε.ΔΙ.Κ. Ιεράπετρας


Tο εσπέρας της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα των Εθελοντών Διασωστών Κρήτης (Ε.ΔΙ.Κ.) Ιεράπετρας, που φιλοξενούνται σε αίθουσα του πρώην Οικοτροφείου της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας.


Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε χρόνια πολλά και έδωσε συγχαρητήρια στους εθελοντές της Ε.ΔΙ.Κ., οι οποίοι από το περίσσευμα της αγαπώσης καρδιάς τους και του προσωπικού τους χρόνου προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στον συνάνθρωπο και στο τόπο, όποτε και όταν χρειασθεί. Τους διαβεβαίωσε ότι χαίρεται που η ομάδα τους μεγαλώνει κάθε χρόνο και απαρτίζεται από νέα πρόσωπα νέα κυρίως στην ηλικία, και ότι η Ιερά Μητρόπολη θα παραμείνει δίπλα τους, αναγνωρίζοντας την προσφορά και την συμβολή τους.Χαιρετισμό απηύθυνε ακόμα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την πρόσκληση και έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ομάδα της Ε.ΔΙ.Κ. Ιεράπετρας, η οποία συνεχώς μεγαλώνει και δίνει πάντα το παρόν στις ανάγκες του τόπου μας. 
Τέλος, ο πρόεδρος της Ε.ΔΙ.Κ. Ιεράπετρας κ. Νικ. Παπαδάκης ευχαρίστησε όλους του παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, αλλά και τον Δήμαρχο κ. Καλαντζάκη, που από την πρώτη ημέρα της δημιουργία της ομάδας είναι δίπλα τους.Στην εκδήλωση παρευερέθηκαν, εκτός από τον Δήμαρχο κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη, οι Αντιδήμαρχοι Ιεράπετρας κ. Αργύρης Πανταζής, κ. Εμμ. Βρυγιωνάκης και κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, υπεύθυνη της πολιτικής προστασίας στον Δήμο Ιεράπετρας, και οι εκπρόσωποι του Υπολιμεναρχείου Ιεράπετρας Ανθυπολοίραχος Λ.Σ. κ. Γεώργιος Πατεράκης και Μιχαήλ Μπαχλιτζανάης, ο Πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ. στο Λασίθι κ. Γ. Αϊβαλιώτης, ο κ. Νικ. Παντιέρας, Δ/ντής του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου Νεαπόλεως, οι εθελοντές και οι εθελόντριες της ομάδας κ.α.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............