Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ

Υλικά: 

1 κουνέλι
 2 κρεμμύδια
 3-4 ώριμες ντομάτες
1 φλιτζάνι λάδι
 ½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί
αλάτι 
πιπέρι



Εκτέλεση:
 Αφού πλύνουμε το κουνέλι, το κόβουμε σε μερίδες και το αφήνουμε να στραγγίσει. Ζεσταίνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και βάζουμε το κρέας μέχρι ροδίσει. Το σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε τα κρεμμύδια χοντροκομμένα, τις ντομάτες τριμμένες, το αλάτι, το πιπέρι και ένα φλιτζάνι νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κρέας να σιγοψηθεί. Το παρακολουθούμε και , αν χρειαστεί, προσθέτουμε επιπλέον νερό. Όταν το κρέας μαλακώσει και δέσει η σάλτσα, σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε το φαγητό με τηγανιτές πατάτες.






ΠΗΓΗ: http://www.rethymnoguide.gr/
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .........
ΠΡΟΣΩΠΑ O πλοίαρχος Νικολάος Λιοδάκης- Ιστορίες από το μέσα Λασίθι - Ο Ιγνάτιος σμίγει τον Γιώργο ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Γυψωμένες μνήμες έτους 1968 - Νόστιμα σουβενίρ απο την Κρήτη - Το Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ο οικισμός ‘Βραχόκηπος’ ............. Το Καρύδι του δήμου Αγίου Νικολάου ............. Το Καβούσι του δήμου Ιεράπετρας ............. Αρχάνες και η γύρω περιοχή της .............