Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

Σας προτείνουμε κουκιά στιφάδο


ΚΟΥΚΙΑ ΣΤΙΦΑΔΟ


ΥΛΙΚΑ

2 φλ. κουκιά μουσκεμένα για 8-10 ώρες και ξεφλουδισμένα
1 ½ φ. λάδι (από το καλό το δικό μας)
2 κουταλάκια πελτέ
3 μεγάλα κρεμμύδια, χοντροκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά σούπας μαϊντανό.
1 κουταλάκι κύμινο
Αλάτι-πιπέρι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα κουκιά σε μπόλικο νερό για μισή ώρα. Τα σουρώνουμε. Ρίχνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο.
Προσθέτουμε τα κουκιά για 5- 10 λεπτά. 

Ρίχνουμε τον πελτέ διαλυμένο σε ένα φλιτζάνι νερό. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, το μαϊντανό, το αλάτι. Και ακόμα ένα φλιτζάνι νερό. Τα σκεπάζουμε και τα ψήνουμε 30 λεπτά, μέχρι το φαγητό να μείνει μόνο με το λάδι του.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής - Ξενοδοχειακές επενδύσεις - Ποιοτική διαμονή σε ξενοδοχείο ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Για τη Χαρούλα Βερίγου (Ζωή Δικταίου)- Νέο τραγούδι Ελευθερία ή θάνατος - Σοφία Μανουσάκη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Καρύδι ............. Επίσκεψη στο χωριό Μάρθα ............. Σητεία η πόλη με τα χιλιάδες σκαλοπάτια ............. Η Κριτσά απο τα μεγαλύτερα χωριά της Κρήτης .............