Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΚΟΡΔΟΥΛΑΚΟΥΣ ΣΤΙΦΑΔΟ



συστατικά:

1 κιλό κρεμμύδια,
500 γρ. ασκορδουλάκους (βολβούς),
100 γρ. ελαιόλαδο,
30 γρ. ξύδι,
10 γρ. αλεύρι,
10 γρ. αλάτι

Εκτέλεση:

Ρίχνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, τα οποία έχουμε ψιλοκόψει.
Έπειτα, προσθέτουμε τους ασκορδουλάκους, τους οποίους έχουμε προηγουμένως, καθαρίσει καιβράσει 3-4 φορές ώστε να μην πικριζουν. Προσθέτουμε, ακόμα, αλάτι και λίγο νερό σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Όταν το φαγητό είναι σχεδόν έτοιμο, ανακατεύουμε σε ένα πιάτο ένα (1) κουταλάκι αλεύρι και λίγο από το ζωμό της κατσαρόλας. Ρίχνουμε το μίγμα στο φαγητό, το ανακατεύουμε μια φορά και κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.

μικρά μυστικά:
Προσθέτουμε το ξύδι στοτέλος του μαγειρέματος.




ΠΗΓΗ: http://www.destinationcrete.gr/
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής - Ξενοδοχειακές επενδύσεις - Ποιοτική διαμονή σε ξενοδοχείο ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Για τη Χαρούλα Βερίγου (Ζωή Δικταίου)- Νέο τραγούδι Ελευθερία ή θάνατος - Σοφία Μανουσάκη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Καρύδι ............. Επίσκεψη στο χωριό Μάρθα ............. Σητεία η πόλη με τα χιλιάδες σκαλοπάτια ............. Η Κριτσά απο τα μεγαλύτερα χωριά της Κρήτης .............