Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΚΟΡΔΟΥΛΑΚΟΥΣ ΣΤΙΦΑΔΟ



συστατικά:

1 κιλό κρεμμύδια,
500 γρ. ασκορδουλάκους (βολβούς),
100 γρ. ελαιόλαδο,
30 γρ. ξύδι,
10 γρ. αλεύρι,
10 γρ. αλάτι

Εκτέλεση:

Ρίχνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, τα οποία έχουμε ψιλοκόψει.
Έπειτα, προσθέτουμε τους ασκορδουλάκους, τους οποίους έχουμε προηγουμένως, καθαρίσει καιβράσει 3-4 φορές ώστε να μην πικριζουν. Προσθέτουμε, ακόμα, αλάτι και λίγο νερό σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Όταν το φαγητό είναι σχεδόν έτοιμο, ανακατεύουμε σε ένα πιάτο ένα (1) κουταλάκι αλεύρι και λίγο από το ζωμό της κατσαρόλας. Ρίχνουμε το μίγμα στο φαγητό, το ανακατεύουμε μια φορά και κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.

μικρά μυστικά:
Προσθέτουμε το ξύδι στοτέλος του μαγειρέματος.




ΠΗΓΗ: http://www.destinationcrete.gr/
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η παραλία Βαθύ - Η παραλία Χρυσόστομος - Η παραλία Φυλακή - Η παραλία Μύρτος ............. ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Πολυφωτογραφημένα μέρη της Κρήτης - Πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη - Τα γεφυράκια στις Καλύβες ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το παραδοσιακό χωριό Δράπανος ............. Το χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου ............. Το παραδοσιακό χωριό Βρύσες .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........