Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Το μίνι μάρκετ της γειτονιάς
Σίγουρα τα μίνι μάρκετ και τα περίπτερα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας αποτελώντας μια ιδιαίτερη ελληνική πρωτοτυπία. Είναι αυτό που μας λείπει όταν ταξιδεύουμε στο εξωτερικό, αφού μπορούμε ανά πάσα στιγμή να βρούμε εύκολα και ανά πάσα στιγμή αυτό που χρειαζόμαστε. 

Στην πόλη του Ηρακλείου στην περιοχή του Μασταμπά στην οδό Μελίνας Μερκούρη 37 υπάρχει ένα μίνι μάρκετ μέσα στην γλύκα... Τόσο απο εξυπηρέτηση και διάθεση όσο και απο γλυκιές γεύσεις.


Ο Μάνος Χαιρέτης είναι ένας νέος Άνθρωπος με πολύ όρεξη για δουλειά, που με τη θετική του στάση, κερδίζει όλους τους πελάτες που μπαίνουν στο Ψιλικατζίδικο. 
Το μαγαζί έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια, όπως μας είπε χαρακτηριστικά. Ξέρει ο πελάτης ότι θα περάσει, θα ακούσει το καλαμπούρι του, θα πει και τον πόνο του, θα νιώσει ότι έχει μοιραστεί κάτι με έναν δικό του άνθρωπο. 


Εκτός όμως από τον σεβασμό, ακόμη και οι μικρές λεπτομέρειες μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Όλα έχουν σημασία όταν αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο.Στο μίνι μάρκετ θα βρείτε αποκλειστικά τις υπέροχες χειροποίητες σοκολάτες "Αγαπητός" απευθείας απο τη Θεσσαλονίκη. . 
Εσείς οι λάτρεις, θα βρείτε ποικιλία γέυσεων και συνδυασμών σοκολάτας, ακόμα και χωρίς ζάχαρη. ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ