Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

Εμπλουτίστηκε έκθεση Εκκλησιαστικών Κειμηλίων της Μονής Γκουβερνιώτισσας με την δωρεά της Θεανώ ΜεταξάΣτην επίμονη και επίπονη προσπάθεια μας να δώσουμε πνοή στο μοναστηριακό συγκρότημα της Γκουβερνιώτισσας συμπορευόμαστε με μια πλειάδα εθελοντών οι οποίοι συμβάλουν με το δικό τους τρόπο στην ολοκλήρωση του στόχου.

Από τις πλέον σημαντικές παρουσίες η κ. Θεανώ Νικ. Μεταξά η οποία δώρισε εκθέματα από την προσωπική της συλλογή προκειμένου να εμπλουτιστεί η Έκθεση Εκκλησιαστικών Κειμηλίων .


Νιώσαμε την ανάγκη να μοιραστούμε μαζί σας φωτογραφίες από τις προθήκες με τα εκπληκτικά εκθέματα της κ. Μεταξά παρά το γεγονός ότι ο φωτισμός δεν έχει ολοκληρωθεί.
Το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης η "Γκουβερνιώτισσα" εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την σημαντική βοήθεια που προσφέρει στον τόπο μας η οικογένεια Μεταξά.


Μην ξεχνάμε ότι ο υιός Ανδρέας Μεταξάς ανέλαβε το κόστος κατασκευής του εξοπλισμού του κυλικείου αλλά και την τοποθέτηση δύο ασανσέρ για ΑΜΕΑ.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .........
ΠΡΟΣΩΠΑ O πλοίαρχος Νικολάος Λιοδάκης- Ιστορίες από το μέσα Λασίθι - Ο Ιγνάτιος σμίγει τον Γιώργο ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Γυψωμένες μνήμες έτους 1968 - Νόστιμα σουβενίρ απο την Κρήτη - Το Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ο οικισμός ‘Βραχόκηπος’ ............. Το Καρύδι του δήμου Αγίου Νικολάου ............. Η αμφιθεατρική Ρούσσα Εκκλησιά ............. Αρχάνες και η γύρω περιοχή της .............