Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

Εμπλουτίστηκε έκθεση Εκκλησιαστικών Κειμηλίων της Μονής Γκουβερνιώτισσας με την δωρεά της Θεανώ ΜεταξάΣτην επίμονη και επίπονη προσπάθεια μας να δώσουμε πνοή στο μοναστηριακό συγκρότημα της Γκουβερνιώτισσας συμπορευόμαστε με μια πλειάδα εθελοντών οι οποίοι συμβάλουν με το δικό τους τρόπο στην ολοκλήρωση του στόχου.

Από τις πλέον σημαντικές παρουσίες η κ. Θεανώ Νικ. Μεταξά η οποία δώρισε εκθέματα από την προσωπική της συλλογή προκειμένου να εμπλουτιστεί η Έκθεση Εκκλησιαστικών Κειμηλίων .


Νιώσαμε την ανάγκη να μοιραστούμε μαζί σας φωτογραφίες από τις προθήκες με τα εκπληκτικά εκθέματα της κ. Μεταξά παρά το γεγονός ότι ο φωτισμός δεν έχει ολοκληρωθεί.
Το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης η "Γκουβερνιώτισσα" εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την σημαντική βοήθεια που προσφέρει στον τόπο μας η οικογένεια Μεταξά.


Μην ξεχνάμε ότι ο υιός Ανδρέας Μεταξάς ανέλαβε το κόστος κατασκευής του εξοπλισμού του κυλικείου αλλά και την τοποθέτηση δύο ασανσέρ για ΑΜΕΑ.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ 4 μοναδικα νησάκια του Νομού Χανίων - Η Αρμένικη κοινότητα - Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ O Γιώργης Ξυλούρης ο Ψαρογιώργης - Ο ( Καπετάνιος ) Γιώργος Βαρδινογιάννης - Ο λυράρης Γιάννης Μπουντρονικόλας ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Καλό χωριό του δήμου Χερσονήσου - Το δασικό χωριό της Κάτω Σύμης - Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σας προτείνουμε να δείτε

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............