Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Παγκρήτιο διαγωνισμό μαντινάδας με θέμα τα τροχαία ατυχήματα διοργανώνει ο δήμος Πλατανιάς και ο Σύλλογος Στιχουργών Ν. Χανιών

Παγκρήτιο διαγωνισμό μαντινάδας με θέμα τα τροχαία ατυχήματα (“Αδικο αίμα χάνεται”) προκηρύσσουν ο Δήμος Πλατανιά και το “Πάρκο Χρήστος Πολέντας”  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Στιχουργών Ν. Χανιών.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Κρήτες, ανεξαρτήτου διαμονής.
Μπορούν να συμμετάσχουν με μια μαντινάδα τους πρωτότυπη και αδημοσίευτη, στέλνοντας μήνυμα στο τηλέφωνο: 6948442689, στη σελίδα Σύλλογος Στιχουργών Ν. Χανίων στο Facebook ή επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση Σύλλογος Στιχουργών Ν. Χανίων, Δημοτική Ενότητα Ελ.
Βενιζέλου, Τ.Κ: 73300, Μουρνιές – Χανιά, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως 31 Μάίου 2018.
Τα έργα δεν επιστρέφονται.
Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού θα αποτελούν έμπειροι στιχουργοί από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Κρητών Στιχουργών “ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΥΚΑΛΑΣ” και από τον Σύλλογο Στιχουργών Ν. Χανίων.
Στους διακριθέντες θα δοθούν βιβλία ως έπαθλα.
Συνολικά, θα απονεμηθούν 3 βραβεία, 3 έπαινοι, 3 διακρίσεις και 3 εύφημες μνείες σε εκδήλωση που θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση μετά το πέρας του διαγωνισμού.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού όσον αφορά την τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας ούτως ώστε να περιοριστεί το θλιβερό φαινόμενο των τροχαίων ατυχημάτων σε καθημερινή βάση.
Η όλη εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης (Αντιπεριφέρεια Χανίων).
ΠΡΟΣΩΠΑ 0 Μιχάλης Μακράκης- Το τραγούδι Ελευθερία ή θάνατος - Νίκος Χασαπλαδάκης-Καβράκι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Δοριές ............. Επίσκεψη στο χωριό Ασκοί ............. Το χωριό Γαλατά του δήμου Μινώα Πεδιάδας ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............